Viride saksija će se pobrinuti da vaše cvijeće ima dovoljno svjetlosti

Datum objave
27/09/2021

Možda u vašoj kancelariji ili dijelu kancelarije nema pravih uslova da biljka opstane, a zaista želite da osvježite radni prostor zelenim prijateljima. Možda mislite da su u vašoj kući pravi uslovi za biljke, međutim, praksa nije pokazala tako.

 

viride 1

 

Mnoge kućne biljke zahtjevaju baš mnogo svjetlosti, a to ne može da se garantuje da će da dobiju. Srećom, kompanija Goula/Figuera Studio kreirala je kolekciju crne mat saksije pod nazivom Viride (latinski izraz za zeleno) sa vještačkim LED svjetilima koja cirkulišu i brinu da biljka dobija dovoljno svjetlosti.

 

 

Postoje tri različite saksije – Enter Viride, Viride Uno, Viride Dos – dizajnirane tako da odgovaraju biljkama različitih morfologija. A LED svjetlo se pali periodično, u zavisnoti koliko je svjetla potrebno biljki. I nema više brige da li cvijeće ima dovoljno svjetlosti, uz ovu pametnu saksiju uvijek ima.

 

viride 2 viride 5

izvor_citymagazine.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
MISTRAL kreirao mobilnu aplikaciju za MUZEJ RATNOG DJETINJSTVA