Viride saksija će se pobrinuti da vaše cvijeće ima dovoljno svjetlosti

Datum objave
27/09/2021

Možda u vašoj kancelariji ili dijelu kancelarije nema pravih uslova da biljka opstane, a zaista želite da osvježite radni prostor zelenim prijateljima. Možda mislite da su u vašoj kući pravi uslovi za biljke, međutim, praksa nije pokazala tako.

 

viride 1

 

Mnoge kućne biljke zahtjevaju baš mnogo svjetlosti, a to ne može da se garantuje da će da dobiju. Srećom, kompanija Goula/Figuera Studio kreirala je kolekciju crne mat saksije pod nazivom Viride (latinski izraz za zeleno) sa vještačkim LED svjetilima koja cirkulišu i brinu da biljka dobija dovoljno svjetlosti.

 

 

Postoje tri različite saksije – Enter Viride, Viride Uno, Viride Dos – dizajnirane tako da odgovaraju biljkama različitih morfologija. A LED svjetlo se pali periodično, u zavisnoti koliko je svjetla potrebno biljki. I nema više brige da li cvijeće ima dovoljno svjetlosti, uz ovu pametnu saksiju uvijek ima.

 

viride 2 viride 5

izvor_citymagazine.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Artez naslikao mural u talijanskom gradiću Santa Sofia D’Epiro