Vitrina x Bjutiful Selekšn w. Denis @ The Loft Club

U petak, 10. marta u The Loft Clubu u Sarajevu bit će upriličen novi Vitrina party. Nakon fantastičnih nastupa sa Marcusom Worgullom, Âmeovim Frank Wiedmannom, Kristijanom Molnarom, Sandrinom i nedavnog nastupa s head honchom Hivern Disca, Johnom Talabotom, Denis dolazi u goste gdje će uz G.Edda i Ismara, predstaviti najsvježija i najpikantnija izdanja iz svijeta elektronske muzike.

 

vitrina_02_flyer

 

Cilj je da stvorimo i simbiozu između svih ljudi koji su involvirani u muziku, bilo to direktno ili ne, zajedno s mladim i kreativnim ljudima iz svakog polja kreativnosti. Vitrina kao koncept je planiran da se održava jednom mjesečno, s početnom stanicom u novootvorenom sarajevskom klubu, The Loft, a onda eventualno vremenom i u drugim objektima i znamenitostima grada Sarajeva. U planu je i kontinuirano održavanje evenata, na lokacijama otvorenog tipa, rooftop barovima i sl., poručuju organizatori.

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Poslušajte kako zvuči violina sa žicama napravljenim od pramenova kose