Vitrina x Bjutiful Selekšn w. Denis @ The Loft Club

U petak, 10. marta u The Loft Clubu u Sarajevu bit će upriličen novi Vitrina party. Nakon fantastičnih nastupa sa Marcusom Worgullom, Âmeovim Frank Wiedmannom, Kristijanom Molnarom, Sandrinom i nedavnog nastupa s head honchom Hivern Disca, Johnom Talabotom, Denis dolazi u goste gdje će uz G.Edda i Ismara, predstaviti najsvježija i najpikantnija izdanja iz svijeta elektronske muzike.

 

vitrina_02_flyer

 

Cilj je da stvorimo i simbiozu između svih ljudi koji su involvirani u muziku, bilo to direktno ili ne, zajedno s mladim i kreativnim ljudima iz svakog polja kreativnosti. Vitrina kao koncept je planiran da se održava jednom mjesečno, s početnom stanicom u novootvorenom sarajevskom klubu, The Loft, a onda eventualno vremenom i u drugim objektima i znamenitostima grada Sarajeva. U planu je i kontinuirano održavanje evenata, na lokacijama otvorenog tipa, rooftop barovima i sl., poručuju organizatori.

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Otkazana modna revija u Kini zbog rasističkih ispada brenda Dolce & Gabbana