Vodeće globalne techno superzvijezde Nina Kraviz i Anfisa Letyago stižu na Sea Dance festival!

Release Date
18/06/2022

Nina Kraviz i Anfisa Letyago, dvije vodeće globalne techno superzvijezde potvrdile su svoje nastupe na ovogodišnjem, osmom izdanju Sea Dance festivala koje će biti održano od 26. augusta do 28.  augusta na predivnoj plaži Buljarica kod Budve. Neprikosnovena Nina Kraviz, jedna je od tri najveća ženska imena svjetske elektronske scene posljednje decenije uz Charlotte de Witte i Amelie Lens. Nini će se na line-upu Sea Dancea pridružiti jedinstvena Anfisa Letyago, Talijanka u nevjerovatnom usponu koja premijerno stiže u Crnu Goru. Izuzetno talentovana i harizmatična Anfisa će od trija na vrhu ovog ljeta napraviti kvartet, kao apsolutno prvo ime nove generacije techno izvođača. Uz njih svoj dolazak na Sea Dance isplanirali su i Ilija Djoković, Dino R, Dino Ganić i Proximus, a svi zajedno pridružuju se ranije objavljenim Ani Đurić Konstrakti, Dubioza Kolektivu i KALUSH Orchestra. Iskoristite popust od 40% što prije i ugrabite ulaznice po cijeni od 64 KM.

Jedna od najvećih DJ zvijezda današnjice, jedinstvena Nina Kraviz poslije četiri godine se vraća u tirkiznu uvalu plaže Buljarica. O njenom usponu na muzički Olimp najbolje govori priznanje MixMaga, jednog od najprestižnijih medija za elektronsku muziku, koji je i zvanično proglasio za najbolju DJ-ane na svijetu! Vodeći elektronski i svjetski festivali kao što su EXIT, Awakenings, Time Warp, Movement i drugi, upisali su je kao svoju nespornu headlinerku, a crnogorska publika i dalje pamti njen spektakularan nastup sa jubilarnog petog izdanja Sea Dance festivala 2018. godine.

Anfisa Letyago apsolutno je vodeće techno ime nove generacije. Sezona pred nama postavit će je u prvi red mnogih velikih svjetskih festivala, a na talasu tog superjakog hypea sletit će i na plažu Buljarica na njezin prvi crnogorski nastup! Odlučujući moment u njenoj karijeri dogodio se 2018. godine kada je upoznala Carl Coxa na Siciliji i dala mu USB sa svojim trakama, koje je on potom puštao cijele noći, a dva mjeseca nakon toga, King Carl je pozvao da producira muziku za njegov Intec Digital lable. Početkom 2021. godine preorijentisala se sa tvrdog techno zvuka EP-jem „Listen“, koji je potvrda njene sklonosti ka eksperimentisanju i sjajnoj intuiciji. Ovaj EP je i prvo izdanje njenog ličnog lablea N:S:DA, odnosno Niside, koji nosi naziv po vulkanskom ostrvu u blizini Napulja.

Sea Dance festival nastavlja sa dobrom praksom davanja prostora crnogorskim i regionalnim umjetnicima, pa će se tako čarobnicama svjetske elektronske scene pridružiti i sjajna techno postava koju čine Dino R, Ilija Đoković, Dino Ganić i Proximus!

Na ovogodišnjem izdanju dobitnika nagrade za Najbolji evropski festival nastupit će i već objavljena muzička imena iz regiona i Evrope: najtraženije muzičko ime Balkana Ana Đurić Konstrakta, pobjednici Evrovizije KALUSH Orchestra, kao i jedan od najvećih regionalnih bend posljednje decenije Dubioza Kolektiv, a uskoro će biti objavljeno još izvođača od kojih će neki također prvi put nastupiti u Crnoj Gori.

U prodaji je ograničen kontigent najpovoljnijih ulaznica po cijeni od 64 KM, uz uštedu od 40 odsto! Ulaznice su dostupne preko stranice Sea Dance Festival, kao i prodajne mreže u Bosni i Hercegovini, i online.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
U Norveškoj influenseri po zakonu moraju naglasiti koje fotografije su fotošopirane