Vrhunska moda u režiji HIPPY GARDENA

Sinoć je Zagrebački Gornji grad zasjao posebnim modnim sjajem. Uspinjača, Strossmayerovo šetalište i vidikovac Gradec odisali su apsolutnim doživljajem modne profinjenosti za koju je u potpunosti zaslužna Đurđica Vorkapić. Romantičnu šetnicu pretvorila je u dugu modnu pistu prepunu fenjera, a dugačak zid obrastao u bršljen u suvremeni ambijent upotpunjen  gustim dimom i refleksijom svjetlosti.

HG_revija&event-16 HG_revija&event-18

 

Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš neprocjenjivo je blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija uvijek su ispred očekivanja pa tako već dugo samostalne revije Hippy Garden oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup, rekla je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

 

HG_revija&event-243

 

Uz brojne uzvanice renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden predstavio je kreacije koje zadovoljavaju kuriozitet i težnju prema onome što  je novo, uvijek otvarajući prostor za slobodniji govor mode. Kolekcija je znakovita naslova Let there be light, a inspirirana je estetikom ’80-ih i repertoarom stilova iz prošlosti.  Koristila se paleta monokromatskih boja upotpunjenih sa nezaobilaznim metaliziranim nitima koji ovu suvremenu i kompleksnu kolekciju jednostavno čine neodoljivom.

 

HG_revija&event-200

 

Pistom je defiliralo 70-ak modela noseći elegantne svečane haljine midi i maxi, maskulinih krojeva kaputa, hlača i kombinezona do vizualno impresivnih printeva, koji su originalno rješenje brenda. Kolekcija je jednako kompleksna koliko i jedinstvena, a iznenađenje je svojevrsni „comeback“ unikatnih, pletenih haljina vesta.

 

Muška moda je s tipičnim elementima po kojima  je brend prepoznatljiv  i predstavlja modernog muškarca nadahnutim elegantnim stilom odijevanja. Vidjeli smo lamelizirana uska odijela, unikatne kapute i balonere s dominantno velikim gumbima.  Nakit, modularne torbe, ravne i krute forme upotpunile su novu kolekciju.

 

HG_revija&event-192

 

Još jednom se potvrdilo da je moda koju stvara Đurđica Vorkapić neopterećena trendovima i da savršeno promišlja konstrukcijski vrlo složenu formu koju prilagođava energičnoj i nesputanoj ženi i muškarcu Hippy Garden.

 

Glavni sponzor projekta je dm. Za frizure modela, zaslužan je  Studio Evelin pod kreativnim vodstvom Evelin Benković dokazujući kako već godinama suradnja s Hippy Gardenom ostvaruje odlične rezultate i impresivne lookove, a kako nijedna frizura ne bi bila potpuna bez odlične šminke, iz beauty svijeta nam dolazi Alverde Pirodna kozmetika koja se odlično uklopila u cjelokupnu kolekciju.

 

HG_revija&event-228 HG_revija&event-229

 

Kreativnim i pristupačnim izričajem make up artistica Sanja Agić sa svojim timom naglasila je glamurozan izgled modela.

 

Revija je izazvala oduševljenje uzvanika i zaradila brojne pohvale struke i obožavatelja brenda, a Đurđica Vorkapić i Hippy Garden još su jednom opravdali svoj kultni status i dokazali kako domaća modna scena diše punim plućima.

 

HG_revija&event-275 HG_revija&event-278 HG_revija&event-331 HG_revija&event-336 HG_revija&event-337 HG_revija&event-341 HG_revija&event-62 HG_revija&event-73 HG_revija&event-74 HG_revija&event-77 HG_revija&event-82 HG_revija&event-98 HG_revija&event-102 HG_revija&event-111 HG_revija&event-112 HG_revija&event-114 HG_revija&event-117 HG_revija&event-118 HG_revija&event-127 HG_revija&event-128 HG_revija&event-130 HG_revija&event-138 HG_revija&event-139 HG_revija&event-142 HG_revija&event-143 HG_revija&event-147 HG_revija&event-148 HG_revija&event-151 HG_revija&event-154 HG_revija&event-156 HG_revija&event-159 HG_revija&event-164 HG_revija&event-169 HG_revija&event-173 HG_revija&event-175 HG_revija&event-184 HG_revija&event-207

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Nedostajat će nam lik Samanthe