Vrhunska moda u režiji HIPPY GARDENA

Sinoć je Zagrebački Gornji grad zasjao posebnim modnim sjajem. Uspinjača, Strossmayerovo šetalište i vidikovac Gradec odisali su apsolutnim doživljajem modne profinjenosti za koju je u potpunosti zaslužna Đurđica Vorkapić. Romantičnu šetnicu pretvorila je u dugu modnu pistu prepunu fenjera, a dugačak zid obrastao u bršljen u suvremeni ambijent upotpunjen  gustim dimom i refleksijom svjetlosti.

HG_revija&event-16 HG_revija&event-18

 

Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš neprocjenjivo je blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija uvijek su ispred očekivanja pa tako već dugo samostalne revije Hippy Garden oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup, rekla je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

 

HG_revija&event-243

 

Uz brojne uzvanice renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden predstavio je kreacije koje zadovoljavaju kuriozitet i težnju prema onome što  je novo, uvijek otvarajući prostor za slobodniji govor mode. Kolekcija je znakovita naslova Let there be light, a inspirirana je estetikom ’80-ih i repertoarom stilova iz prošlosti.  Koristila se paleta monokromatskih boja upotpunjenih sa nezaobilaznim metaliziranim nitima koji ovu suvremenu i kompleksnu kolekciju jednostavno čine neodoljivom.

 

HG_revija&event-200

 

Pistom je defiliralo 70-ak modela noseći elegantne svečane haljine midi i maxi, maskulinih krojeva kaputa, hlača i kombinezona do vizualno impresivnih printeva, koji su originalno rješenje brenda. Kolekcija je jednako kompleksna koliko i jedinstvena, a iznenađenje je svojevrsni „comeback“ unikatnih, pletenih haljina vesta.

 

Muška moda je s tipičnim elementima po kojima  je brend prepoznatljiv  i predstavlja modernog muškarca nadahnutim elegantnim stilom odijevanja. Vidjeli smo lamelizirana uska odijela, unikatne kapute i balonere s dominantno velikim gumbima.  Nakit, modularne torbe, ravne i krute forme upotpunile su novu kolekciju.

 

HG_revija&event-192

 

Još jednom se potvrdilo da je moda koju stvara Đurđica Vorkapić neopterećena trendovima i da savršeno promišlja konstrukcijski vrlo složenu formu koju prilagođava energičnoj i nesputanoj ženi i muškarcu Hippy Garden.

 

Glavni sponzor projekta je dm. Za frizure modela, zaslužan je  Studio Evelin pod kreativnim vodstvom Evelin Benković dokazujući kako već godinama suradnja s Hippy Gardenom ostvaruje odlične rezultate i impresivne lookove, a kako nijedna frizura ne bi bila potpuna bez odlične šminke, iz beauty svijeta nam dolazi Alverde Pirodna kozmetika koja se odlično uklopila u cjelokupnu kolekciju.

 

HG_revija&event-228 HG_revija&event-229

 

Kreativnim i pristupačnim izričajem make up artistica Sanja Agić sa svojim timom naglasila je glamurozan izgled modela.

 

Revija je izazvala oduševljenje uzvanika i zaradila brojne pohvale struke i obožavatelja brenda, a Đurđica Vorkapić i Hippy Garden još su jednom opravdali svoj kultni status i dokazali kako domaća modna scena diše punim plućima.

 

HG_revija&event-275 HG_revija&event-278 HG_revija&event-331 HG_revija&event-336 HG_revija&event-337 HG_revija&event-341 HG_revija&event-62 HG_revija&event-73 HG_revija&event-74 HG_revija&event-77 HG_revija&event-82 HG_revija&event-98 HG_revija&event-102 HG_revija&event-111 HG_revija&event-112 HG_revija&event-114 HG_revija&event-117 HG_revija&event-118 HG_revija&event-127 HG_revija&event-128 HG_revija&event-130 HG_revija&event-138 HG_revija&event-139 HG_revija&event-142 HG_revija&event-143 HG_revija&event-147 HG_revija&event-148 HG_revija&event-151 HG_revija&event-154 HG_revija&event-156 HG_revija&event-159 HG_revija&event-164 HG_revija&event-169 HG_revija&event-173 HG_revija&event-175 HG_revija&event-184 HG_revija&event-207

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Riccardo Tisci nakon 12 godina napustio Givenchy