Vrijeme je za prvi proljetni Out Of Office u 2018.

Prvo proljetno Out Of Office okupljanje je na raspredu danas, 20.04.2018. godine. Okupljamo se odmah poslije posla na novoj lokaciji u predivnom ambijentu bilijar kluba Mr. & Mrs. Cue.

 

Prošlo je dosta vremena od posljednjeg Out Of Office okupljanja i mi jedva čekamo završetak radnog dana i trenutka kada zaboravljamo na sve radne obaveze iza nas, trenutka kada radnu sedmicu iza nas arhiviramo, a mozak i tijelo stavljamo na relax mode. Posebno se radujemo ovom izdanju Out Of Office-a jer prvi put ćemo plesati na Vilsonovom šetalištu, najljepšem šetalištu u Sarajevu. Proljeće je, sunce je obasjalo grad, vrijeme je idealno, svi uslovi za super druženje su ispunjeni, poručuju iz Out Of Offic tima.

 

Mr. & Mrs. Cue

 

Uz najfinije note i muziku za ples gosti će imati priliku igrati bilijar i pikado, pokazati svoje znanje i vještine na mini turniru, a najbolji će osvojiti i prikladne nagrade. Još jedan razlog da s kolegicama i kolegama odmah poslije posla krenete ka Mr. & Mrs. Cue po svoju dozu plesa, odmora i sreće.

 

Mini turniri neće biti jedino takmičenje danas. Naime, organizatori i njihovi partneri su za sve posjetioce organizovali i nagradnu igru u kojoj mogu osvojiti kartu za spektakularni Garden of Dreams with Adriatique koji se dešava naredne sedmice.

 

Svi gosti koji tokom trajanja eventa prikupe 10 Tuborg čepova imaju priliku učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti jednu od 10 karti za Garden of Dreams with Adriatique koji će se desiti naredne sedmice u Sarajevu. Nagradna igra je jednostvna, potrebno je prikupiti 10 Tuborg čepova, predati ih Tuborg promoterkama i učestvujete u izvlačenju, a dobitnici će biti objavljeni u ponedjeljak na službenim Facebook stranicama organizatora, najavljuju iz Out Of Office tima.

 

cover

Za muzički dio programa, opuštanje mozga, tijela i duha zadužen je G. Edd.

 

Počinjemo u 17.00 sati, plešemo i družimo se do 23.00 sata, kao i uvijek do sada napominjemo da smo ograničeni prostorom i da svoj dolazak planirate odmah poslije završenih poslovnih obaveza, poručuju iz Out Of Office tima.

 

Dodatne info na Facebook eventu Out of Office — Afterwork Gathering

C U on the #DanceFloor!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Turska: Muškarci u suknjama u kampanji za ženska prava