Winter Days of Metal u Bohinjskoj Bistrici od 31. januara do 4. februara

Između 31.1. i 4.2. 2018. malo mjesto Bohinjska Bistrica u Sloveniji postat će drugi put mjesto na kojem će se skupiti ljubitelji tvrdog zvuka iz čitavog svijeta. Winter Days of Metal festival u svoj line up upisao je bendove Arkona, Asphyx, AHAB, Milking the Goatmachine, Dropkick Murphys, Hour of Penance, Endezzma, Fleshless, Srd, Carnage Calligraphy, Novacrow, Immorgon, Grailknights, Skálmöld i Infected Chaos.

 

winter days of metal

 

Ulaznice za ovaj muzički spektakl, po više nego pristupačnoj cijeni u iznosu od 79€ (plus provizija), možete kupiti OVDJE, a kompletnu ponudu ulaznica, uključujući i sami smještaj, provjerite OVDJE, te si na vrijeme osigurajte svoj primjerak ulaznice koji vam nudi zaista nezaboravne zimske metal praznike u pravom smislu, uključujući skijanje i ostale zimske radosti na bohinjskim dolinama, uživanje u prekrasnom zimskom krajoliku, kao i vodene parkove, wellness i spa tretmane za one koji više preferiraju ipak nešto drugačiji zimski odmor.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Terminator – završna faza kapitalizma