Winter Days of Metal u Bohinjskoj Bistrici od 31. januara do 4. februara

Između 31.1. i 4.2. 2018. malo mjesto Bohinjska Bistrica u Sloveniji postat će drugi put mjesto na kojem će se skupiti ljubitelji tvrdog zvuka iz čitavog svijeta. Winter Days of Metal festival u svoj line up upisao je bendove Arkona, Asphyx, AHAB, Milking the Goatmachine, Dropkick Murphys, Hour of Penance, Endezzma, Fleshless, Srd, Carnage Calligraphy, Novacrow, Immorgon, Grailknights, Skálmöld i Infected Chaos.

 

winter days of metal

 

Ulaznice za ovaj muzički spektakl, po više nego pristupačnoj cijeni u iznosu od 79€ (plus provizija), možete kupiti OVDJE, a kompletnu ponudu ulaznica, uključujući i sami smještaj, provjerite OVDJE, te si na vrijeme osigurajte svoj primjerak ulaznice koji vam nudi zaista nezaboravne zimske metal praznike u pravom smislu, uključujući skijanje i ostale zimske radosti na bohinjskim dolinama, uživanje u prekrasnom zimskom krajoliku, kao i vodene parkove, wellness i spa tretmane za one koji više preferiraju ipak nešto drugačiji zimski odmor.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Sarajevo kroz oči američkog ilustratora Bena Tolmana