WOMEN’S WEEKEND: Svi putevi od 9. do 11. marta 2023. vode u Rijeku

Datum objave
30/01/2023

Women’s Weekend je konferencija koja na jednom mjestu okuplja važna imena regionalne i svjetske scene s ciljem povezivanja i osnaživanja žena te kao podsjetnik da u svom užurbanom rasporedu nađemo vrijeme za sebe.

Zašto su žene nedovoljno zastupljene u tijelima odlučivanja u politici i biznisu? Koji su izazovi s kojima će se liderice suočiti u 2023. i kako ih prevladati? Zašto su žene i dalje nedovoljno zastupljene u medijima? Podmećemo li jedna drugoj nogu? Zašto je fenomen imposter sindroma najzastupljeniji među uspješnim ženama? Zašto žene i dalje doživljavaju diskriminaciju na radnom mjestu, obitelji i društvenoj okolini? Mogu li žene imati sve – obitelj, karijeru i vrijeme za sebe i svoje užitke?

Odgovore na ova i druga aktualna pitanja dobit ćemo na Women’s Weekend konferenciji koja se održava od 9. do 11. marta 2023. u Rijeci na dvije lokacije – hali Exportdrva i Hilton Costabella Rijeka Spa & Beach Resortu.

Cilj Women’s Weekend konferencije je povezati žene iz različitih industrija i društvenih sfera, osnažiti položaj žena i podsjetiti žene da u svom užurbanom rasporedu nađu vrijeme za sebe i opuste se.

Kroz brojna predavanja, panele, radionice i one-on-one razgovore posjetiteljice i posjetitelji će čuti inspirativne priče iz područja politike, businessa, lifestylea, IT-a, ljepote i zdravlja… Svoja iskustva o ulozi žena u tim područjima će podijeliti vodeće opinion makerice i pokušati napokon razbiti mit da je žena ženi vuk.

Kao šećer na kraju, prisutni će moći uživati u bogatom zabavnom programu i opustiti se uz brojne wellness aktivnosti.

I sve to u sedmici kada se obilježava Dan žena, u Rijeci, jednom od rijetkih gradova čije je ime ženskog roda!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
chinese green tea
Ceremonija, umjetnost pripremanja i ispijanja čaja u Kini