WOOF.ba, Ruka za šapu i TVS šetaju kućne ljubimce tokom pandemije

Udruženje za zaštitu životinja Ruka za šapu i pet magazin WOOF.ba, u saradnji sa Timom volontera Sarajevo, pokreću volontersku akciju šetanja pasa za sugrađanke i sugrađane sa područja Kantona Sarajevo koji ne mogu ili ne bi smjeli da napuštaju svoje domove. Volonteri i volonterke će u predviđenom vremenskom periodu od 05:00 do 18:00 sati, u skladu sa instrukcijama i uputama FCUZ izvesti vaše pse, te po potrebi obaviti kupovinu hrane i ostalih neophodnih stvari za vaše kućne ljubimce.

 

setamo sapice

 

 

Uzimajući u obzir ozbiljnost trenutne situacije uzrokovane pandemijom virusa COVID-19 molimo sve sugrađane i sugrađanke da ne zloupotrebljavaju ovu uslugu kako bi volonteri i volonterke bili u stanju pomoći onima kojima je pomoć istinski potrebna.

 

NAPOMENA: Svi oni koji bi željeli da dadnu svoj doprinos, te žele volontirati, mogu nas kontaktirati putem telefona: 062/943-990 ili mailom: udruzenje.rukazasapu@gmail.com, uz napomenu da bi željeli da se priključe ovoj volonterskoj akciji.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
DJ Jasmina: Najdraži su mi nastupi pred domaćom publikom, ništa ne može zamijeniti prijatelje u prvim redovima