WOOF.ba, Ruka za šapu i TVS šetaju kućne ljubimce tokom pandemije

Udruženje za zaštitu životinja Ruka za šapu i pet magazin WOOF.ba, u saradnji sa Timom volontera Sarajevo, pokreću volontersku akciju šetanja pasa za sugrađanke i sugrađane sa područja Kantona Sarajevo koji ne mogu ili ne bi smjeli da napuštaju svoje domove. Volonteri i volonterke će u predviđenom vremenskom periodu od 05:00 do 18:00 sati, u skladu sa instrukcijama i uputama FCUZ izvesti vaše pse, te po potrebi obaviti kupovinu hrane i ostalih neophodnih stvari za vaše kućne ljubimce.

 

setamo sapice

 

 

Uzimajući u obzir ozbiljnost trenutne situacije uzrokovane pandemijom virusa COVID-19 molimo sve sugrađane i sugrađanke da ne zloupotrebljavaju ovu uslugu kako bi volonteri i volonterke bili u stanju pomoći onima kojima je pomoć istinski potrebna.

 

NAPOMENA: Svi oni koji bi željeli da dadnu svoj doprinos, te žele volontirati, mogu nas kontaktirati putem telefona: 062/943-990 ili mailom: udruzenje.rukazasapu@gmail.com, uz napomenu da bi željeli da se priključe ovoj volonterskoj akciji.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
MASSIVE ATTACK najavili evropsku turneju za 2016.