Yerba Mala otvara još jedan shop u Sarajevu

U utorak, 21. maja Yerba Mala otvara još jedan shop u Sarajevu. Iz želje i potrebe za promjenama u Bosni i Hercegovini prije dvije godine u aprilu je otvoren prvi headshop na adresi Terezija BB (Plato Skenderija),  a novi shop će se nalaziti na adresi Aleja Bosne Srebrene bb.

 

– Yerba Mala (španski: korov, loša biljka) je nastala kao spoj želje i potrebe za promjenama. Naš grad i zemlja su znali biti avangardni u mnogo čemu, ali u snabdjevanju sa pušačkim priborom i rekvizitima već poodavno “kaskamo” za ostalim zemljama regije i svijeta. Mi smo ovdje da doprinesemo i obogatimo ponudu na našem trzištu, te da pravim uživaocima pružimo široku paletu naših proizvoda. Nismo super heroji, a ni anti-heroji. Mi smo samo korov koji se neće dati iskorijeniti… Od starta kada je počela Yerba sa svojim radom, pa do danas kada smo u realizaciji shopa na novoj lokaciji najviše smo zahvalni vama jer uz vas smo se ohrabrili da postanemo što veća pozitivna zajednica. Uložili smo mnogo emocija i požrtvovanosti da zadovoljimo sve vaše ukuse i da omogućimo što veći asortiman naših proizvoda, poručuju iz Yerba Male.

 

Yerba Mala u svom asortimanu  nudi veliki izbor bongova, lula, bluntova, papirića za motanje, flopova, vaga, štekova, snifalica, mrvilica, torbica za duhan, suvenira i svu prateću opremu povezanu sa pusačkim lifestylom koja će zadovoljiti i najprefinjenije ukuse.

 

yerba mala 2

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
John Zorn glavni gost 60. Jazz Festivala Ljubljana