Yerba Mala otvara još jedan shop u Sarajevu

U utorak, 21. maja Yerba Mala otvara još jedan shop u Sarajevu. Iz želje i potrebe za promjenama u Bosni i Hercegovini prije dvije godine u aprilu je otvoren prvi headshop na adresi Terezija BB (Plato Skenderija),  a novi shop će se nalaziti na adresi Aleja Bosne Srebrene bb.

 

– Yerba Mala (španski: korov, loša biljka) je nastala kao spoj želje i potrebe za promjenama. Naš grad i zemlja su znali biti avangardni u mnogo čemu, ali u snabdjevanju sa pušačkim priborom i rekvizitima već poodavno “kaskamo” za ostalim zemljama regije i svijeta. Mi smo ovdje da doprinesemo i obogatimo ponudu na našem trzištu, te da pravim uživaocima pružimo široku paletu naših proizvoda. Nismo super heroji, a ni anti-heroji. Mi smo samo korov koji se neće dati iskorijeniti… Od starta kada je počela Yerba sa svojim radom, pa do danas kada smo u realizaciji shopa na novoj lokaciji najviše smo zahvalni vama jer uz vas smo se ohrabrili da postanemo što veća pozitivna zajednica. Uložili smo mnogo emocija i požrtvovanosti da zadovoljimo sve vaše ukuse i da omogućimo što veći asortiman naših proizvoda, poručuju iz Yerba Male.

 

Yerba Mala u svom asortimanu  nudi veliki izbor bongova, lula, bluntova, papirića za motanje, flopova, vaga, štekova, snifalica, mrvilica, torbica za duhan, suvenira i svu prateću opremu povezanu sa pusačkim lifestylom koja će zadovoljiti i najprefinjenije ukuse.

 

yerba mala 2

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Žiri Takmičarskog programa – dokumentarni film 28. Sarajevo Film Festivala