YSL Baby Doll Kiss&Blush: Jedan proizvod za dvostruki užitak

Yves Saint Laurent vam predstavlja, novu hibridnu inovaciju YSL Baby Doll Kiss&Blush, pravu revoluciju u proizvodima za ljepotu. Obrazi i usne šminkaju se jednim proizvodom koji pruža dvostruki užitak.

 

Kiss and blush

Inovativna struktura formule, rezultat je spajanja dviju tehnologija: podloga i ruž. Ova prozračna formula, s dva patenta u postupku priznavanja, kombinira iznimno senzualni kompleks difuzije boja s mješavinom pigmenata koji su savršeno prilagođeni za nanošenje na usne i obraze.

 

Lips-Animate_r2

 

KISS&BLUSH svojom prozračnom teksturom objedinjuje svojstva ruža i rumenila; nakon nanošenja usne i obraze obavija baršunasto nježnim velom koji ih matira i obasjava svjetlošću.

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SZGhHwAd7s0[/youtube]

 

 

Visoku učinkovitost formule prati jedinstven, multifunkcionalni aplikator. U sredini se nalazi aplikator HIDDEN PEARL, s pomičnom kuglicom koja suptilno, a istovremeno brzo i precizno dodiruje usne i obraze.

 

Novi KISS&BLUSH dostupan je u 12 prozračnih trendy boja – 12 zaigranih iskušenja.

YSL-Babydoll-Kiss-and-Blush-Collection-2014

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Drive-in kino Vlašić: Pogledajte JUSTICE LEAGUE ispod planinskog zvjezdanog neba