YSL Baby Doll Kiss&Blush: Jedan proizvod za dvostruki užitak

Yves Saint Laurent vam predstavlja, novu hibridnu inovaciju YSL Baby Doll Kiss&Blush, pravu revoluciju u proizvodima za ljepotu. Obrazi i usne šminkaju se jednim proizvodom koji pruža dvostruki užitak.

 

Kiss and blush

Inovativna struktura formule, rezultat je spajanja dviju tehnologija: podloga i ruž. Ova prozračna formula, s dva patenta u postupku priznavanja, kombinira iznimno senzualni kompleks difuzije boja s mješavinom pigmenata koji su savršeno prilagođeni za nanošenje na usne i obraze.

 

Lips-Animate_r2

 

KISS&BLUSH svojom prozračnom teksturom objedinjuje svojstva ruža i rumenila; nakon nanošenja usne i obraze obavija baršunasto nježnim velom koji ih matira i obasjava svjetlošću.

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SZGhHwAd7s0[/youtube]

 

 

Visoku učinkovitost formule prati jedinstven, multifunkcionalni aplikator. U sredini se nalazi aplikator HIDDEN PEARL, s pomičnom kuglicom koja suptilno, a istovremeno brzo i precizno dodiruje usne i obraze.

 

Novi KISS&BLUSH dostupan je u 12 prozračnih trendy boja – 12 zaigranih iskušenja.

YSL-Babydoll-Kiss-and-Blush-Collection-2014

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
RedBull RapLika 2016 iz ugla MCja sterMe