Yves Saint Laurent BLACK OPIUM: Vatren, upečatljiv i blistav

Kada je YSL Beauté 1977. godine premijerno lansirao OPIUM, na umu je imao vrlo svojstveni tip žene: elegantnu, šik, inteligentno i očaravajuće ljepote; pripadnicu sofisticiranih društvenih krugova, koja ostavlja trag u životu svih koji su je upoznali.

 

Privlačan i opojan poput duha savremene Yves Saint Larent žene: vatren, dinamičan, energičan i u trenu osupnjuje. Svojstven i originalan. Za takvu silu postoji samo jedan naziv: BLACK OPIUM. Moderan naziv za opasnost, naziv BLACK OPIUM već na prvu tjera na preuzimanje rizika, koketiranje sa zabranjenim, tjera nas na nešto što ne bismo smjeli činiti; riječ je o osjećaju žudnje i želji da nikada ne završi.

 

Still Life visual N_6

 

Kontradiktorni koncept koji spaja dva svijeta. Magnetičan je poput duha suvremene Yves Saint Larent žene: vatren i upečatljiv poput gradskih svjetala u kontrastu s noćnim nebom, blistav poput dijamanta. Osvaja od prvog trena: šokantan je, a istovremeno poznat, bezvremenski i moderan.

 

Poput mirisa koji predstavlja, teško ga je opisati samo iz naziva. CRNA je boja koja zapravo i nije boja, već kontradiktorni koncept koji osobi koja je nosi pruža stav Sa mnom nema šale!, bez obzira odražava li takav stav zahvaljujući kožnoj bajkerskoj jakni posuđenoj od ljubavnika ili crnoj olovci za oči koja odaje da je tulumarila cijelu noć.

 

Zajedno čine moderan, elegantan i bezvremenski duo. BLACK OPIUM je ulaznica za backstage, karta za VIP događaj, britka tama osvijetljena zvijezdom koja se u njoj krije. Bezvremenski, snažan i smion naziv, strastven i razigran.

 

Ingredients_FLEUR

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
I AM A CHANEL PERFUME, I AM AN IDEA: Miris kao nevidljiva odjeća