Zavirite na londonsku zabavu na kojoj su promovirani novi OBSESSED Calvin Klein mirisi

U petak, 23. juna, u Londonu upriličena je proslava lansiranja novih parfema OBSESSED Calvin Klein za nju i njega. Među glavnim zvanicama bili su britanski supermodel, Kate Moss, koja je lice kampanje i fotograf Mario Sorreti, koji je snimio kampanju.

 

obsessed-calvin-klein-launch-event-london-sorrenti+moss-062217_ph_getty-images

 

Kuća Calvin Klein vratila se u prošlost i inspiraciju pronašla u legendarnom mirisu Obsession iz 1985. Legendarna reklamna kampanja iz 1993. koju je snimio Mario Sorrenti sa manekenkom Kate Moss doživjela je svoj povratak; neiskorištene slike sa tadašnjeg snimanja upotrebljene su u novoj kampanji skoro 25 godina poslije.

 

obsessed-calvin-klein-launch-event-london-atmosphere-01-062217_ph_getty-images

Zabava se održala u Spancer House u Londonu gdje je više od 300 gostiju otkrilo impresivnu izložbu ikonografskih fotografija Sorrentija. Pored Kate Moss i slavnog fotografa zabavi su prisustvovali i Brooklyn Beckham, Sai Bennett, Elizabeth Jane Bishop, Winnie Harlow, Ella Richards, Guinevere Van Seenus,Lili Sumner, Margaret Zhang, Pernille Teisbaek, Pandora Sykes, Camille Charrière, Caroline Issa i Fiona Scarry.

 

Obsessed for WomenObsessed for Men su mirisni par koji bi trebao da odrazi ideju o sjećanju, čežnji i želji, kao savremena interpretacija originalnog koncepta o tragovima nekog drugog na vašoj koži.

 

obsessed-calvin-klein-launch-event-london-beckham+sorrenti-062217_ph_getty-images obsessed-calvin-klein-launch-event-london-beckham-062217_ph_dominic-o-neill obsessed-calvin-klein-launch-event-london-bennett-062217_ph_dominic-o-neill obsessed-calvin-klein-launch-event-london-cc+ps+mz-062217_ph_getty-images obsessed-calvin-klein-launch-event-london-harlow+moss-062217_ph_dominic-o-neill obsessed-calvin-klein-launch-event-london-harlow-062217_ph_getty-images obsessed-calvin-klein-launch-event-london-teisbaek-062217_ph_getty-images obsessed-calvin-klein-launch-event-london-van-seenus-062217_ph_getty-images

foto_Getty Images/Calvin Klein

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
10 fascinantnih okultistkinja