Zavirite na londonsku zabavu na kojoj su promovirani novi OBSESSED Calvin Klein mirisi

U petak, 23. juna, u Londonu upriličena je proslava lansiranja novih parfema OBSESSED Calvin Klein za nju i njega. Među glavnim zvanicama bili su britanski supermodel, Kate Moss, koja je lice kampanje i fotograf Mario Sorreti, koji je snimio kampanju.

 

obsessed-calvin-klein-launch-event-london-sorrenti+moss-062217_ph_getty-images

 

Kuća Calvin Klein vratila se u prošlost i inspiraciju pronašla u legendarnom mirisu Obsession iz 1985. Legendarna reklamna kampanja iz 1993. koju je snimio Mario Sorrenti sa manekenkom Kate Moss doživjela je svoj povratak; neiskorištene slike sa tadašnjeg snimanja upotrebljene su u novoj kampanji skoro 25 godina poslije.

 

obsessed-calvin-klein-launch-event-london-atmosphere-01-062217_ph_getty-images

Zabava se održala u Spancer House u Londonu gdje je više od 300 gostiju otkrilo impresivnu izložbu ikonografskih fotografija Sorrentija. Pored Kate Moss i slavnog fotografa zabavi su prisustvovali i Brooklyn Beckham, Sai Bennett, Elizabeth Jane Bishop, Winnie Harlow, Ella Richards, Guinevere Van Seenus,Lili Sumner, Margaret Zhang, Pernille Teisbaek, Pandora Sykes, Camille Charrière, Caroline Issa i Fiona Scarry.

 

Obsessed for WomenObsessed for Men su mirisni par koji bi trebao da odrazi ideju o sjećanju, čežnji i želji, kao savremena interpretacija originalnog koncepta o tragovima nekog drugog na vašoj koži.

 

obsessed-calvin-klein-launch-event-london-beckham+sorrenti-062217_ph_getty-images obsessed-calvin-klein-launch-event-london-beckham-062217_ph_dominic-o-neill obsessed-calvin-klein-launch-event-london-bennett-062217_ph_dominic-o-neill obsessed-calvin-klein-launch-event-london-cc+ps+mz-062217_ph_getty-images obsessed-calvin-klein-launch-event-london-harlow+moss-062217_ph_dominic-o-neill obsessed-calvin-klein-launch-event-london-harlow-062217_ph_getty-images obsessed-calvin-klein-launch-event-london-teisbaek-062217_ph_getty-images obsessed-calvin-klein-launch-event-london-van-seenus-062217_ph_getty-images

foto_Getty Images/Calvin Klein

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Posjetite trgovinu LIFE ACCORDING TO KAWA u Dubrovniku