Završen 13. CMC festival

Proteklog vikenda, u Vodicama, u Hrvatskoj održan je, 13. po redu CMC festival. Festival je okupio više od 50 izvođača iz Hrvatske i regiona. BiH je predstavljao Neno Murić. Neno Murić je pokupio brojne simpatije publike i njegov nastup je prošao i više nego odlično. Sa Nenom na sceni je bila i balerina Iman Fagin, a njih dvoje su publici u Hrvatskoj predstavili pjesmu Biću tvoja sjena.

Njihov nastup mnogi su uporedili sa onim koje imamo priliku gledati na takmičenjima za pjesmu Evrovizije, a Iman nam je otkrila da su se vrijedno spremali i da su jedva čekali da stanu pred publiku.

– Osjećaj je zaista nevjerovatan! Kada nakon dugo vremena imate priliku biti na pozornici i to na pozornici CMC festivala, onda znate da je to to. Godina iza nas je bila zaista teška i nepredvidiva, ali nadam se da se polako sve vraća u neko normalno stanje i da ćemo opet uskoro biti pred našom publikom, rekla je Iman.

Pored zajedničkog nastupa u Vodicama, Iman Fagin se također pojavljuje i u spotu za pjesmu Biću tvoja sjena, te ističe kako je ovo samo početak jedne lijepe saradnje između Nene i Iman.

 

– Neno je zaista divan čovjek i prijatelj, ima dosta prijatnu energiju i slobodno mogu reći da je ovo samo početak onoga što planiramo skupa dalje raditi. Ovom prilikom bih željela da mu se zahvalim da ukazanom povjerenju i prilici da se skupa predstavimo publici u Hrvatskoj, istaknula je Imna.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Gary Hunt i Catalin Preda najavili Red Bull Cliff Diving u Mostaru