Želimo ARTiCOOLiSAN tapete

Već smo vam pisali o brendu Articoolisan, novom brendu za uređenje enterijera iz Sarajeva iza kojeg stoje dva prijatelja, Edin Bešlić i Renad Čelik. Rade punom parom, pa su do sada iz radionice izbacili više serija na canvas platnu, seriju uramljenih postera – poster art, kao i odjevne predmete, čiji dizajn je inspirisan najpopularnijim SF serijalom Star Wars u kombinaciji s bh. tradicijom i kulturom. Također, nisu mirovali kada su u pitanju eventi, izložbe, sponzorstva i saradnje s poznatim TV emisijama.

 

Nedavno su predstavili nove artikle, foto-tapete za uređenje modernih enterijera u koje smo se zaljubili.

 

Tapete su također nastale iz želje da na tržište BiH izbacimo nešto novo i jedinstveno. Želimo još jednom srušiti zidove generičkog dizajna i stvoriti mogućnost izbora. Dosadno je kada su šare uvijek iste. Inspiraciju smo ponovo pronašli u našem okruženju, koristili smo elemente iz naše kulture i tradicije i sve to ‘upakovali’ u moderan dizajn koji se može primijeniti u bilo kojem enterijeru (poslovni prostori, hoteli, stanovi i sl.). Sve tapete printamo vrhunskom tehnologijom na visokokvalitetnim materijalima. Cijena ovisi o veličini zida i može se dobiti na upit na našoj Facebook stranici, rekao nam je kreativni dvojac.

 

Predstavljamo neke od tapeta, a ukoliko želite neke od njih, javite se ekipi Articoolisan, dostavljaju u sve gradove u BiH.

 

Articoolisan tapete (1) Articoolisan tapete (1) Articoolisan tapete (2) Articoolisan tapete (2) Articoolisan tapete (3) Articoolisan tapete (3) Articoolisan tapete (4) Articoolisan tapete (5) Articoolisan tapete (6) Articoolisan tapete (7) Articoolisan tapete (8) Articoolisan tapete (9)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
‘Prošetajte’ sarajevskim ulicama sa fotografom Jimom Marshallom