Želite jesti lebdeći u zraku?

Pored vjenčanja i showbizz događaja “u zraku”, tvrtka Events in the sky organizira i događanja poznata pod nazivom Dinner in the Sky. Razni gradovi poput Pariza,Tokija, Barselone, Dublina, Berlina, Dubaija, Budimpešte i Las Vegasa imali su priliku probati što znači jesti 50 metara iznad zemlje. I Zagreb će se priključiti tom nizu i iskusiti Večeru na nebu 9. i 10. maja na Hipodromu.

 

Dinner in the Sky Dinner in the Sky-1

 

 

Doručak, ručak, kokteli, sastanci, internet café – samo su neke od zamisli provedenih u djelo – iznad zemlje. O tehničkim detaljima brine tim stručnjaka koji se krije pod nazivom Benji Fun. Istovremeno se za stolom može naći do 22 ljudi, a događaj može potrajati do 8 sati. Gostima je na raspolaganju troje članova osoblja: kuhar, konobar i zabavljač. Ako se dogodi da istovremeno postoje dvije “ture” koje traju samo sat, jednostavnim zbrojem može se doći do brojke od 350 ljudi koji mogu sudjelovati u događaju u jednom danu. Ili se može dogoditi da se u jednom danu ugosti samo 22 ljudi, ako je riječ o ekskluzivnom događaju.

 

Dinner in the Sky-4

 

 

U načelu, objedovanje u zraku se može organizirati bilo gdje, bitno je zadovoljiti preduvjet od približnih 500 m² koji moraju biti pod osiguranjem. Može čak biti potrebno osigurati još jednu dizalicu s platformom ili više njih koje će biti na istoj visini na kojoj je postavljen i stol, za npr. popratni glazbeni događaj. Cijeli događaj popraćen je stupnjem sigurnosti prema njemačkim normama DIN 4112, što projektu otvara vrata i najrigoroznijih zemalja, kao što su SAD, Kanada i Australija.

 

Dinner in the Sky-5

 

pogledaj.to

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Mads Mikkelsen prošetao crvenim tepihom 28. Sarajevo Film Festivala