Želite jesti lebdeći u zraku?

Pored vjenčanja i showbizz događaja “u zraku”, tvrtka Events in the sky organizira i događanja poznata pod nazivom Dinner in the Sky. Razni gradovi poput Pariza,Tokija, Barselone, Dublina, Berlina, Dubaija, Budimpešte i Las Vegasa imali su priliku probati što znači jesti 50 metara iznad zemlje. I Zagreb će se priključiti tom nizu i iskusiti Večeru na nebu 9. i 10. maja na Hipodromu.

 

Dinner in the Sky Dinner in the Sky-1

 

 

Doručak, ručak, kokteli, sastanci, internet café – samo su neke od zamisli provedenih u djelo – iznad zemlje. O tehničkim detaljima brine tim stručnjaka koji se krije pod nazivom Benji Fun. Istovremeno se za stolom može naći do 22 ljudi, a događaj može potrajati do 8 sati. Gostima je na raspolaganju troje članova osoblja: kuhar, konobar i zabavljač. Ako se dogodi da istovremeno postoje dvije “ture” koje traju samo sat, jednostavnim zbrojem može se doći do brojke od 350 ljudi koji mogu sudjelovati u događaju u jednom danu. Ili se može dogoditi da se u jednom danu ugosti samo 22 ljudi, ako je riječ o ekskluzivnom događaju.

 

Dinner in the Sky-4

 

 

U načelu, objedovanje u zraku se može organizirati bilo gdje, bitno je zadovoljiti preduvjet od približnih 500 m² koji moraju biti pod osiguranjem. Može čak biti potrebno osigurati još jednu dizalicu s platformom ili više njih koje će biti na istoj visini na kojoj je postavljen i stol, za npr. popratni glazbeni događaj. Cijeli događaj popraćen je stupnjem sigurnosti prema njemačkim normama DIN 4112, što projektu otvara vrata i najrigoroznijih zemalja, kao što su SAD, Kanada i Australija.

 

Dinner in the Sky-5

 

pogledaj.to

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Maison Marin Margiela
Martin Margiela: Nevidljivi čovjek mode