English Home od sada i u Bosni i Hercegovini

Release Date
15/12/2020
fotografije
English Home

English Home, lider u području luksuznog tekstila i kućne galanterije u petak 18.12.2020. godine otvara svoja vrata u Sarajevu, tačnije u novom Bingo City Centru. English Home koji je svojom širokom ponudom, pristupačnim cijenama i kvalitetnom uslugom prepoznatljiv na svjetskom tržištu, uskoro će i bh. građanima nuditi široki asortiman proizvoda za uređenje doma po povoljnim cijenama.


Idući dalje od klasičnog engleskog stila i unoseći mir, udobnost i romantiku u vaše životne prostore, svojim proizvodima potkrijepljenim detaljima, English Home nudi sav kućni tekstil i proizvode za ukrašavanje koji vam pomažu u stvaranju doma o kojem sanjate, od spavaćih soba, kupaonica, dnevnih soba, kuhinje i dječjih soba. Pored redovnog asortimana, nove kolekcije Artistic Journey i Winter’s tale sigurno će mnoge ostaviti bez daha.

Winter’s Tale kolekcija kako joj i sam naziv kaže je prava zimska bajka koja nudi proizvode nadahnute praznicima i zimskim radostima. Pomoću ove kolekcije možete unijeti praznični duh u svaku svoju prostoriju, od dnevne sobe do kuhinje. Uz nadolazeće praznike English Home je idealno mjesto za kupovinu poklona porodici, prijateljima ili poslovnim partnerima.

Za one koji žele da unesu dašak elegancije i umjetnosti u svoj dom tu je Artisctic Journey kolekcija, nadahnuta jedinstvenom ljepotom umjetnosti gdje svaki proizvod od porculanske šoljice do posteljine predstavlja remek djelo, inspirisan poznatim pokretima u umjetnosti. U ovoj kolekciji svaki proizvod od od uslužnih do ukrasnih predstavlja dizajn.


Na dan otvorenja English Home kupcima je priredio i posebne popuste koji će trajati sve do kraja decembra!
Više o English Home koji nudi kvalitetne proizvode za uređenje doma, možete pronaći na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Women’s Weekend u Rijeku dovodi Maju Göpel, Renatu Salecl i Milenu Radulović