Internet luduje za fotografijom mladog Pedra Pascala, koju je podijelila Sarah Michelle Gellar

Datum objave
03/03/2023

Mnogo prije nego smo gledali Pedra Pascala u serijama Narcos, The Mandalorian i The Last of Us gledali smo ga i u jednoj epizodi slave serije Buffy: the Vampire Slayer, a na to nas je podsjetila Sarah Michelle Gellar, koja je na svom Instagram profilu podijelila sliku iz te epizode.

 

When #Mother met #Father, napisala je ispod fotografije. Te 1999. godine, Pascal je igrao Eddieja u u epizodi The Freshman.

Ekipa Entertainment Tonight je na crvenom tepihu prije premijere nove sezone serije The Mandalorian pokazala Pascalu post, bio je iznenađen.

@entertainmenttonight

Our Pedro Pascal interview turned into him stanning Sarah Michelle Gellar and I’m not mad about it. 🥰 #pedropascal #thelastofus #themandalorian

♬ original sound – Entertainment Tonight

Sarah Michelle Gellar je ovo objavila?, upitao je, Moram da se pređem na World Wide Web. Zatim se prisjetio tog snimanja. Imala je sladoled u prikolici i dala mi ga je, rekao je: Morao sam ga jesti u vampinoj maski. Sjećam se svega. 

Gellar trenutno glumi u seriji Wolf Pack, a Pascala pratimo u The Last of Us i novim epizodama The Mandalorian.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
NATAŠA KONJEVIĆ naslikala mural UTOČIŠTE