VELAHAVLE x VLADO DŽIHAN: Poslušajte kako zvuči nova verzija pjesme THE WORLD I KNOW

Release Date
23/9/2015

Članovi sarajevskog benda VELAHAVLE, poznati po eksperimentiranju sa muzičkim žanrovima, priredili su nam novo iznenađenje, numeru The World I Know, koja se prvobitno našla na njhovom posljednjem albumu What About Now? sada slušamo u novoj verziji, u produkciji Vlade Džihana, člana poznatog dvojca Džihan&Kamien. Podsjećamo da će Vlado Džihan nastupiti na ovogodišnjem, 19. međunarodnom muzičkom festivalu Jazz Fest Sarajevo 2015. koji će biti održan od 3. do 8. novembra. 

Pjesma je snimljena, miksana i masterizovana potpuno analogno u studiju Vlade Džihana u Beču.

Dugo smo čekali priliku da sarađujemo sa Vladom Džihanom i izuzetno nam je drago da smo odabrali baš ovu pjesmu za našu prvu saradnju, kazali su članovi benda VELAHAVLE.

Novi videospot benda VELAHAVLE vodi nas na petominutno putovanje autoputevima Tokija. Članovi benda su za potrebe pronalaska idealnog video uratka pregledali na hiljade snimaka sve dok nisu naišli na video u kojem se objekti pojavljuju u nevjerovatnoj sinhronizaciji sa ritmom nove numere.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.