Volonter kao pokretna bojanka vraća osmijeh evakuisanim mališanima

Jedna dirljiva slika stigla je iz prihvatnog centra u Srbiji. U Hali 11 Beogradskog sajma nalaze se osobe raseljene iz potopljenog Obrenovca, među kojima je mnogo djece. Twitterom se brzinom svjetlosti raširila fotografija djevojčice koja je brojne tetovaže volontera iskoristila kao bojanku.

 

 


 

 

Nije ništa pisala, već je samo bojila iscrtana slova na mojoj ruci. Tu je bila još jedna djevojčica, ali je brzo odustala. Nisam očekivao toliko djece, a kad sam ih vidio, nisam očekivao ni da budu toliko razdragana, ali djeca su djeca, rekao je za Alo.rs dvadesetosmogodišnji Neven Perić i dodao je da su mu mališani u početku malo bojažljivo prilazili zbog tetovaža.

 

Došao sam da pomognem, ali i da istovremeno posjetim iz Obrenovca koji su došli ovdje. Pozivam sve da pomognu koliko je u njihovoj moći, zaključio je ovaj tetovirani mladić, volonter i povremena bojanka za djecu u prihvatnim centrima.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.