SF spektakl MONSTER HUNTER s Millom Jovovich premijerno u bh. kinima

Release Date
24/02/2021

Akcijsko-avanturistički SF spektakl Monster Hunter dolazi u kina! Monster Hunter, film temeljen na globalnom fenomenu istoimenog serijala video igara, od četvrtka, 25. februara premijerno će biti prikazan u kinima u BiH.

Monster Hunter je temeljen na istoimenoj seriji video igara koja je postala globalni fenomen, a sada je napokon došlo vrijeme da velika čudovišta i veliku akciju doživimo na platnima dovoljno velikim da ih mogu zadržati! Kada se sudare dva svijeta, Milla Jovovich biva prebačena u Novi svijet koji je dom ogromnim i zastrašujućim čudovištima otpornima na naše oružje. Ona će se morati udružiti s lovcima iz njihovog svijeta kako bi se suprotstavila čudovištima i vratila kući.

 

 

U glavnim ulogama gledamo Millu Jovovich kao iskusnu kapetanicu Ardemis koja predvodi svoju postrojbu marinaca. U ulozi misterioznog lovca na čudovišta našao se Tony Jaa (Fast & Furious 7, xXx: Return of Xander Cage), dok od ostalih glumačkih imena treba istaknuti T.I. Harrisa (Ant-Man, Takers) i Rona Perlmana (Hellboy, Sons of Anarchy). Redatelj i koscenarist filma je Paul W.S. Anderson (Event Horizon, Resident Evil, AVP: Alien vs. Predator) koji je pri ostvarenju svoje filmske vizije surađivao s producentom video igre Ryozom Tsujimotom i njezinim rediteljem Kanameom Fujiokom.

Film će se prikazivati u kinima u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Zenici, Tuzli i Bihaću. Broj mjesta u kinima je ograničen u skladu sa važećim preporukama nadležnih službi zbog epidemioloških mjera.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.