SF spektakl MONSTER HUNTER s Millom Jovovich premijerno u bh. kinima

Datum objave
24/02/2021

Akcijsko-avanturistički SF spektakl Monster Hunter dolazi u kina! Monster Hunter, film temeljen na globalnom fenomenu istoimenog serijala video igara, od četvrtka, 25. februara premijerno će biti prikazan u kinima u BiH.

Monster Hunter je temeljen na istoimenoj seriji video igara koja je postala globalni fenomen, a sada je napokon došlo vrijeme da velika čudovišta i veliku akciju doživimo na platnima dovoljno velikim da ih mogu zadržati! Kada se sudare dva svijeta, Milla Jovovich biva prebačena u Novi svijet koji je dom ogromnim i zastrašujućim čudovištima otpornima na naše oružje. Ona će se morati udružiti s lovcima iz njihovog svijeta kako bi se suprotstavila čudovištima i vratila kući.

 

 

U glavnim ulogama gledamo Millu Jovovich kao iskusnu kapetanicu Ardemis koja predvodi svoju postrojbu marinaca. U ulozi misterioznog lovca na čudovišta našao se Tony Jaa (Fast & Furious 7, xXx: Return of Xander Cage), dok od ostalih glumačkih imena treba istaknuti T.I. Harrisa (Ant-Man, Takers) i Rona Perlmana (Hellboy, Sons of Anarchy). Redatelj i koscenarist filma je Paul W.S. Anderson (Event Horizon, Resident Evil, AVP: Alien vs. Predator) koji je pri ostvarenju svoje filmske vizije surađivao s producentom video igre Ryozom Tsujimotom i njezinim rediteljem Kanameom Fujiokom.

Film će se prikazivati u kinima u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Zenici, Tuzli i Bihaću. Broj mjesta u kinima je ograničen u skladu sa važećim preporukama nadležnih službi zbog epidemioloških mjera.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Cristi Puiu osvojio nagradu za najboljeg reditelja u programu Encounters za film MALMKROG na 70. Berlinaleu