BEYONCE očarala svijet u spektakularnoj custom haljini srpske dizajnerice Roksande Ilinčić

Release Date
02/06/2023
fotografije
@roksandailincic

Slavna pjevačica se na koncertu u Londonu, u okviru Renaissance turneje, pojavila u veličanstvenoj haljini srpske dizajnerice Roksande Ilinčić, piše Elle. Kreacije ove modne dizajnerice i Elle Style Awards dobitnice do sada su nosile Lady Gaga, Kate Middleton, Penelope Cruz, Meghan Markle, Michelle Obama, Cate Blanchett… a sada se ovoj listi pridružila i Beyonce.

 

Svi materijali su custom-made u našoj kući, svaki detalj, u svakoj boji, svaki vez i najmanja sitnica jeste dio promišljanja i rada mog nevjerovatnog tima. Jedan od najvažnijih kriterijuma jeste to i koliko je prijatan materijal kada se nosi, otkrila je Roksanda Luni Lu u intervjuu za Elle 2016. godine.

Beyonce je trenutno na turneji pod nazivom Renaissance, a njeno poslednje pojavljivanje u Londonu u spektakularnoj haljini Roksande Ilinčić, ostavilo je svijet bez daha. Riječ je o custom kreaciji, dizajniranoj specijalno za slavnu pjevačicu, ali inspirisana Roksandinim lookom iz kolekcije jesen/zima 2023.

Kreacija u kraljevskoplavoj boji izdvaja se i po voluminoznom, raskošnom dizajnu koji je okupirao binu, sa materijalima koji se prepliću. Outfit je upotpunila i masivna ogrlica, a cjeli nastup je bio izuzetno emotivan i nedavno preminuloj posvećen legendi muzike Tini Turner.

Roksanda je tako stala rame uz rame sa brendovima kao što su Alexander McQueen, Balmain, Mugler, Loewe, David Koma… čije je Beyonce kreacije takođe nosila na pomenutoj turneji.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
NIKE AIR FORCE 1 SHADOW: NEW WAVE OF WOMEN’S FORCE 1S