Mala prezentacija parfema by SEGOR KARIĆ

Release Date
17/08/2023

Zavirite u svijet mirisnih nota i strastvenog istraživanja sa Segorom Karićem – imenom koje je postalo sinonim za profinjene mirisne avanture.

U petak, 18. augusta, od 14h do 16h, čeka vas jedinstveno iskustvo u galeriji Roman Petrović, gdje ćete se uputiti na nezaboravno mirisno putovanje.

Pet godina je prošlo otkako je Segor Karić pronašao svoju strast u svijetu parfema, a već punu godinu dana njegova kreativnost i stručnost preplavljuju prostorije Plaza Parfumerije. Njegova odanost parfemima prelazi granice uobičajenog. Iako ima samo 22 godine već je kreirao jedan parfem, a njegovo poznavanje niche parfema doseže savršenstvo. Jedno je sigurno, a to je da on parfeme živi. Izvan parfemskog svijeta obožava geografiju, putovanja, trčanje i konstantno gledanje reportaža i vlogova. Također, uživa u kuhanju. Voli umjetnost i tetovaže. Ukoliko želite zaviriti u svijet mirisnih nijansi, strastvenih putovanja i umjetničke kreativnosti, ne propustite priliku da se pridružite Segoru Kariću. Očekuje vas iskustvo koje će probuditi sva vaša čula i ostaviti vas inspirisane da istražite svijet oko sebe na potpuno nov način.

Ulaz je slobodan, ali zbog ograničenog broja mjesta svi koji žele prisustvovati potrebno je da se rezervišete svoje mjesto.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.