Brend LA MER stigao na bh. tržište

Release Date
08/11/2022

Priča o legendarnom Crème de La Meru započela je prije pola vijeka.

Svemirski fizičar dr. Max Huber bio je žrtva teške nesreće, tokom jednog od eksperimenata koje je provodio u svom laboratoriju, što je dovelo do teških opeklina na njegovom licu. Nadahnut  ljekovitom snagom mora, Dr. Max Huber započeo je potragu kako bi transformirao izgled svoje kože nakon nesreće. Danju fizičar, noću sanjar, tragao je za obnavljajućim svojstvima morskih algi. Ubrao je morsku algu, odabranu zbog njene beskrajne sposobnosti regeneracije, i započeo legendarno putovanje nade i ustrajnosti.

Iscjeljujuća energija mora

Više od 6000 eksperimenata i 12 godina potrage doveli su do epifanije života – procesa fermentacije koji je morsku algu i druge čiste sastojke pretvorio u Miracle Broth. Čvrsto vjerujući u iscjeljujuću moć mora uspio je postići ono u što je vjerovao, a njegova koža doživjela je transformaciju.

Duboko hranjiv, Miracle Broth snažan je katalizator za obnovu kože, koji koži daje zdrav izgled i blistav sjaj. Prožet snažnom dozom Miracle Broth, Crème de la Mer hvata čudesnu, iscjeljujuću energiju mora.

 

Svjetlosna i zvučna energija pojačava aktivnost morske alge

Fermentacija je umjetnost koja djeluje poput alkemije. Pojedinačni sastojci mogu proći kroz metabolički proces koji ih pretvara u mikronutrijente koje koža lakše prepoznaje i prima. Prepoznatljivi proces fermentacije brenda La Mer traje 3 do 4 mjeseca i koristi svjetlosnu i zvučnu energiju za pojačavanje aktivnosti morske alge, vitamina, minerala i drugih čistih sastojaka, stvarajući cjelinu daleko veću od broja njezinih dijelova.

Doživite vlastitu priču o preobrazbi uz La Merov najomiljeniji tretman.

La Mer brend možete napokon pronaći i u Bosni i Hercegovini FABUSPOT parfumerija, Trg djece Sarajeva 1, Tržni centar ARIA.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.