Donosimo ultimativni vodič za TOP 5 Avon parfema koje ne smijete propustiti

Release Date
14/02/2023
piše
Maria Santini, Beauty and Business Trainer Avon Bosnia and Herzegovina, Croatia and Slovenia

Poznato je koliko je osjetilo njuha moćno i nije vezano samo uz trenutni osjećaj, već nas veže za različite događaje i emocije koje smo proživjeli u životu. Stoga, možemo reći da nam mirisi pomažu pohraniti i vezati predivna sjećanja zauvijek u našoj memoriji i omogućuju nam da proživimo te divne osjećaje kada god poželimo.

Većini nas je poznat osjećaj kada na ulici susretnemo neku osobu i oduševimo se kako miriše. Tu se sigurno radi o savršeno odabranom parfemu koji je individualan svakom pojedincu. Ipak, postoje određeni mirisi koji uspijevaju zadovoljiti veći broj i onih najzahtijevnijih kupaca. Najbolja stvar kod ulaganja u kvalitetan parfem jest upravo jako dobar osjećaj koji nam daje dok ga nosimo, a neki mirisi mogu ojačati i našu partnersku vezu.

Maria Santini, beauty and business trainer BCS, Master of psychology, make up artist

Pitali smo Mariu Santini, beauty i business trenericu Avon za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Sloveniju, da nam preporuči TOP 5 Avon parfema koje AVON korisnici obožavaju i uz njih se osjećaju vrhunski te ih nose kao svakodnevne suputnike kroz život.

 

TTA Today

Kao Avonov najprodavaniji proizvod, pridobio je srca žena širom svijeta. Simbol je ljubavi i predstavlja početak ljubavnog putovanja. Glavnu notu čine samo najkvalitetniji, ručno brani neroli cvjetovi, dok će zahvaljujući sandalovini, miris potrajati cijeli dan. Cvjetnu, romantičnu i nježno mekanu kompoziciju kreirao je poznati kreator Olivier Cresp 2004. godine i od tada popularnost mirisa svake godine samo raste.

TTA Today

 

Attraction

Afrodizijak u bočici koji povećava partnersku privlačnost zahvaljujući ekskluzivnom magnetičnom akordu, koji je sa svojom mošusnom notom očarao mnoge veze. Bazna nota se oslanja na jantar, koji u ženskoj verziji ima dašak vanilije, a u muškoj klasičan drvenasti ton. Dugogodišnji omiljen miris, mnogi korisnici opisuju kao zadovljiv, unikatan i neodoljiv.

 

Far Away Beyond

Većina korisnika najčešće koristi parfemske vode (EDP), no mnogi ne pristaju na ništa manje od čistog parfema i visoke koncentracije esencijalnih ulja u njemu. Upravo je to razlog zašto je Far Away Beyond odmah nakon lansiranja 2022. godine postao jedan od Avonovih najbolje ocijenjenih mirisa. Veoma posebnu Madagaskarsku vaniliju kao bazu i krušku kao gornju notu povezuje primamljiv jasmin. Navedena kombinacija odiše orijentalnim glamurom, ali i misterioznim bijegom od svakodnevnice.

Far Away Beyond

 

Eve Become

Kreiran od strane žena s ciljem da osnaži žene, idealan je za sve one koji očekuju visoku kvalitetu i pakiranje proizvoda, vole eksperimentirati i žele se izraziti na jedinstven način. Posebnost Eve Become mirisa je ekskluzivan Rascvjetani leptir akord, unikatna kompozicija cvijeta Augusta i inovativnog mošusa koji razvijaju srce mirisa od cvjetne svježine do kremaste slatkoće.  Na vrhu je sočna crvena jabuka i dugotrajna cedrovina kao baza.  Inspiriran promjenjivom ljepotom leptira, Eve Become je jedinstven miris koji se transformira kroz dan i daje novo iskustvo svaki put kada ga pomirišeš.

 

Little Black Dress

Za kraj, izdvajamo jedan klasik koji nikada neće izađi iz mode! Kada bi se morao opisati, ovaj miris bi za sebe rekao da je manje više. Doza visokog samopouzdanja omotana je u uvijek trendi cvjetno orijentalnoj kombinaciji. Bezvremenski klasik omogućuje kombinacija cvijeta orlovi nokti, egzotičan ylang-ylang i sofisticirano afričko mliječno drvo. Savršen izbor za sve one koji znaju koliko efektna može biti mala crna haljina.

Za koji god da se od ovih 5 mirisa odlučite, sigurni smo da ćete dodatno istaknuti i naglasiti svoju individualnost. Sve mirise možete pronaći u Avonovoj brošuri

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.