Volite prvo sebe: 5 idealnih seksi igračaka za Dan zaljubljenih

Release Date
13/02/2023

Ukoliko ste sami i ovog Valentinova sigurno vam mrak padne na oči kad vidite još jednu reklamu za zaljubljene parove, nju i njega. Međutim, Dan zaljubljenih, ali i bilo koji drugi dan, može biti odlična prilika da sami sebi pokažete malo ljubavi. Osim toga, seksualni terapeuti su davno potvrdili da je masturbacija dio zdravog seksualnog života, pomaže nam da bolje upoznamo vlastito tijelo.

Posjetili smo online sexy shop Fantasy iz Sarajeva i malo istražili njihov svijet seksualnih igračaka, a pet najzanimljivijih donosimo u nastavku.

Napomena za sve one koji su ipak u paru i ovo Valentinovo posjetite neki od seksi shopova i u paru može biti jako zanimljivo. Ukoliko vi i vaša posebna osoba ne možete biti fizički zajedno, ne brinite. Mnoge seksualne igračke danas dolaze uz aplikacije s kojima se uparuju pa tako preko svog mobitela možete kontrolirati pritisak, brzine i slično.

 

Rabbit Vibrator Dreamer II

Love Toy vibrator iz popularne linije Dreamer sada dolazi i u drugačijoj verziji. Potpuno vodootporan i punjiv. Tiha ali snažna vibracija sa 2 motora i 7 kontrolisanih programa za intenzitet vibracija.Visoko maštoviti i ergonomski dizajn. Higijenski superiorni medicinski silikon. Classy vibrator Dreamer 2 iskoristivih insertacijskih dimenzija 14 x 3,6cm, samo za vaše zadovoljstvo!

cijena_70,00 KM

Analni Vibrator ToDo Adore

Butt plug sa vibracijom  izrađen je od visokokvalitetnog silikona, srednje savitljivosti. Talasasti reljef i zakrivljena glava pružaju dodatnu stimulaciju. Široki graničnik neće dozvoliti da plug prodre dalje nego što je potrebno. Vibracije se kontrolišu pritiskom na jedno dugme – 7 režima vibracija. Ukupna dužina 15cm, iskoristivo 11cm, prečnik na najužem dijelu 1.9cm a najširem 3cm.

Za rad koristi 1x AAA bateriju.

cijena_35,00 KM

 

 

Partner Vibrator Double Classic USB

Vibrator posjeduje više brzina i intenziteta vibracija. Silikon od kojeg je napravljen je mekan, ali ima čvrsto kućište. Gornji dio (gdje su tipke) je čvrst i nije savitljiv, dok je donji dio fleksibilan i savitljiv. Puni se pomoću magnetnog kabla za punjenje, što ga čini u potpunosti vodootpornim. Ovaj model ima motor samo u gornjem dijelu gdje su tipke, a u donjem nema, mada se snažne vibracije jako dobro prenose.

Dužina penetracijskog dijela: 8.5cm

cijena_60,00 KM

Metalni Butt Plug Kristal Rebrasti

Metalni plugovi su higijenski najprihvatljivji i najdugotrajniji. Svakako, dodatno zadovoljstvo možete pružiti zagrijavanjem ili hlađenjem pluga prije insertacije.

  • rebrasti metalni plug sa crvenim kristalom
  • 13.5cm dužine, 3cm u prečniku na najširoj tački
  • upakovano u crnu somot torbicu
  • materijal: metal
  • težina: 140gr

cijena_35,00 KM

Klitoris Stimulator Suck It USB

Tajna ove igračke je, bez sumnje, u njenom posebnom dizajnu. Na vrhu, unutar otvora, se nalazi jezičak koji prilikom vibriranja treperi i na taj način stimulira klitoris ili bradavice. Kućište igračke je obloženo svilenkasto mekanim silikonom i dolazi sa poklopem što ovaj vibrator čini diskretnim i kompaktnim. Igračka se puni pomoću magnetnog USB kabla pa je u potpunosti vodootporna. Nudi više različitih režima vibriranja.

Dimenzije – dužina: 8.3 cm, prečnik: 2.5 cm

cijena_75,00 KM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
HASANAGINICA premijerno u Banjoj Luci