Kaftan studio na crvenom tepihu dodjele nagrada Oscars 2019.

Sjajni dizajnerski BH modni dvojac, sestre dizajnerice, Nermina Hodžić i Emina Hodžić Adilović poznatije kao Kaftan studio nastavljaju da pišu pozitivnu historiju BH, ali i regionalne dizajn scene.

 

fotografija_Rick Rowell / Getty Images
fotografija_Rick Rowell / Getty Images

Svečana ceremonija dodjela američke filmske akademije THE OSCARS osim po najboljim filmskim ostvarenjima koja su obilježila proteklu godinu poznata je i po najprestižnijem crvenom tepihu u svijetu na kojem se sinoć po prvi put u historiji Bosne i Hercegovine i Oscara našao i dizajn nekog modnog brenda iz BiH.

 

Poznati američki glumac Terry Crews se na svečanoj ceremoniji Oscara 2019 pojavio u pratnji svoje supruge Rebecce King Crews koja je za ovu priliku izabrala elegantnu bijelu  statement haljinu Kaftan studija iz Sarajeva.

 

fotografija_Rick Rowell / Getty Images
fotografija_Rick Rowell / Getty Images

 

Kaftan studio dizajn se tako našao u društvu svih velikih modnih brendova kao sto su Valentino, Oscar de la Renta, Givenchy, Dior, Elie Saab, Versace, Giambattista Valli, Chanel, itd. Bosna i Hercegovina zaista ima svoj najbolji dizajnerski brend – Kaftan studio, koji već godinama svojom izvrsnošću, znanjem i radom niže uspjehe i jedan je od najvećih pozitivnih primjera mladim generacijama kako u BiH tako i u regiji.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.