Kaftan studio na crvenom tepihu dodjele nagrada Oscars 2019.

Sjajni dizajnerski BH modni dvojac, sestre dizajnerice, Nermina Hodžić i Emina Hodžić Adilović poznatije kao Kaftan studio nastavljaju da pišu pozitivnu historiju BH, ali i regionalne dizajn scene.

 

fotografija_Rick Rowell / Getty Images
fotografija_Rick Rowell / Getty Images

Svečana ceremonija dodjela američke filmske akademije THE OSCARS osim po najboljim filmskim ostvarenjima koja su obilježila proteklu godinu poznata je i po najprestižnijem crvenom tepihu u svijetu na kojem se sinoć po prvi put u historiji Bosne i Hercegovine i Oscara našao i dizajn nekog modnog brenda iz BiH.

 

Poznati američki glumac Terry Crews se na svečanoj ceremoniji Oscara 2019 pojavio u pratnji svoje supruge Rebecce King Crews koja je za ovu priliku izabrala elegantnu bijelu  statement haljinu Kaftan studija iz Sarajeva.

 

fotografija_Rick Rowell / Getty Images
fotografija_Rick Rowell / Getty Images

 

Kaftan studio dizajn se tako našao u društvu svih velikih modnih brendova kao sto su Valentino, Oscar de la Renta, Givenchy, Dior, Elie Saab, Versace, Giambattista Valli, Chanel, itd. Bosna i Hercegovina zaista ima svoj najbolji dizajnerski brend – Kaftan studio, koji već godinama svojom izvrsnošću, znanjem i radom niže uspjehe i jedan je od najvećih pozitivnih primjera mladim generacijama kako u BiH tako i u regiji.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Modul Memorije otvara izložba fotografija autora Rikarda Larme