Lola.tees mini kolekcija donosi lepršave materijale i žarke boje

Release Date
28/02/2022
fotografija
Anamarija Bilić
model
Matea Herceg

Lola.tees mini kolekcija Can’t help falling in love priziva proljeće kroz ženstvene krojeve i žarke boje. Neizostavne bijele klasične košulje ove godine dolaze s malim odmakom, predimenzioniranim rukavima i zaigranim volanima, koje će i najstrožoj poslovnoj kombinaciji dati dašak zaigranosti.

Lola tees bijela košulja

Haljina Dita, bestseler svih Lolinih kolekcija, obučena je u najmekše viskoze, idealan je odabir kako za svečane tako i casual prigode. Prednost ove haljine je što se može vezati na četiri različita načina, tako da možete dopustiti svojoj kreativnosti da svaki put iznesete na drugačiji način.

Lola je i u ovu kolekciju uključila predimenzionirane lepršave viskozne hlače, koji se savršeno mogu kombinati u bilo koje doba godine. Uz njih se za svečane prigode predlaže top Jelena na jedno rame ili top Anđa koji možete nositi na dva načina.

lepršave hlače

Ovime su lole još jednom potvrdile da slijede svoju filozofiju o iskoristivosti odjevnih komada, brinuci se o etičnosti poslovanja, zaštiti okoliša i promovirajući slow fashion trend.

Lola tees proljeće 2022.Lola tees proljeće 2022.lola tees haljinalola tees torbaLola tees proljeće 2022.Lola tees proljeće 2022.Lola tees proljeće 2022.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.