Pjevačica Brandy u novom spotu nosi kreaciju Kaftan studija

Bosanskohercegovački brendm Kaftan studio jedan je od omiljenih brendova među nezavisnim stilistima u Americi, pa tako nakon brojnih značajnijih crvenih tepiha, ovaj put se kreacija ovog sjajnog bh. modnog dvojca, Nermine Hodžić i Emine Hodžić Adilović, našla i u spotu poznate r&b pjevačice Brendy.

 

kaftan brendy 2

 

U novom spotu koji je objavljen za pjesmu Borderline, a koji se nalazi na njenom novom albumu B7, Brandy nosi Kaftan studio statment White. Riječ je o statment komadu koji je uz košulje, dukseve i IT jaknu jedan od njihovih najtraženijih komada.

 

Osjećaj je dobar, jer to je ogromno tržište gdje ste ravnopravni sa puno većim dizajnerskim imenima i gdje glavnu ulogu igra dizajn kao umjetnost. Nama je to važno. Bez ikakvih ličnih kontakata, dizajn je jezik koji komunicira sam za sebe. Mi godinama djelujemo iz BIH i BiH je naša baza.  Ovaj spot je još jedna potvrda da dizajn ne poznaje jezičke barijere, granice i kada imate dobar proizvod, nije bitno gdje se nalazite, rekla je za FBL Emina Hodžić Adilović.

 

Pogledajte spot!

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.