Pjevačica Brandy u novom spotu nosi kreaciju Kaftan studija

Bosanskohercegovački brendm Kaftan studio jedan je od omiljenih brendova među nezavisnim stilistima u Americi, pa tako nakon brojnih značajnijih crvenih tepiha, ovaj put se kreacija ovog sjajnog bh. modnog dvojca, Nermine Hodžić i Emine Hodžić Adilović, našla i u spotu poznate r&b pjevačice Brendy.

 

kaftan brendy 2

 

U novom spotu koji je objavljen za pjesmu Borderline, a koji se nalazi na njenom novom albumu B7, Brandy nosi Kaftan studio statment White. Riječ je o statment komadu koji je uz košulje, dukseve i IT jaknu jedan od njihovih najtraženijih komada.

 

Osjećaj je dobar, jer to je ogromno tržište gdje ste ravnopravni sa puno većim dizajnerskim imenima i gdje glavnu ulogu igra dizajn kao umjetnost. Nama je to važno. Bez ikakvih ličnih kontakata, dizajn je jezik koji komunicira sam za sebe. Mi godinama djelujemo iz BIH i BiH je naša baza.  Ovaj spot je još jedna potvrda da dizajn ne poznaje jezičke barijere, granice i kada imate dobar proizvod, nije bitno gdje se nalazite, rekla je za FBL Emina Hodžić Adilović.

 

Pogledajte spot!

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Lola.tees mini kolekcija donosi lepršave materijale i žarke boje