UNLIMITED KAMP by PEGASOS: Čist vazduh, zdrava hrana i aktivnosti koje hrane i tijelo i dušu

Sunce, priroda, životinje prirodni su pojačivači imuniteta koji nam je ovih mjeseci prijeko potreban. Kao zajednički zaključak oko koga smo svi složni jeste – za naše zdravlje su nam potrebni čist vazduh, zdrava hrana i aktivnosti koje hrane i tijelo i dušu. Izazivamo vas da zamislite program koji obuhvata sve troje bolje nego Unlimited kamp!

 

Pegasos 2020 (11)

 

Dani okupani suncem i vazduhom planina koje posjećujemo, domaća hrana pravljena rukom Tata Safe i birana tako da kombinuje zdravlje i ukus, jahanje konja, planinarenje bh. olimpijskim ljepoticama, joga na otvorenom, sportsko penjanje na pravoj stjeni, kampiranje pod zvjezdanim nebom i logorska vatra samo su neke od aktivnosti posebno osmišljenih kako bi djeci pružili fantastičan provod, a njihovim roditeljima bezbrižnost, znajući da su njihova djeca u sigurnim i dobrim rukama. Roditelji mogu birati između kampa sa noćenjem ili dnevnog kampa (sa ili bez prijevoza) i tri različita programa.

 

Sportski kamp je namijenjen onima koji žele svaki dan iskusiti nešto drugačije i okušati se u novom sportu.

Sportsko-jahački kamp je škola jahanja namjenjena onima koji žele uživati u jahanju svaki dan, ali ne propustiti niti jednu od ostalih super zabavnih aktivnosti sportskog kampa.

Jahački kamp je intenzivna škola jahanja, namjenjena onima koji se žele posvetiti samo jahanju i konjima.

 

Pegasos 2020 (3)

 

Pegaosos tim je poduzeo sve moguće mjere smanjenja rizika od zaraze tokom njihovih aktivnosti:

– gotovo sve aktivnosti i radionice se održavaju na otvorenom

– gotovo svi obroci se održavaju na otvorenom

– prilagođene aktivnosti kampa kako bismo bolje mogli održavati distancu

– manji broj djece po smjeni

– manje grupe na različitim aktivnostima

– smanjen broj instruktora i volontera po smjeni

– redovna dnevna dezinfekcija površina i opreme

– napominjanje djece na redovnu higijenu i pranje ruku

 

Pegasos 2020 (13)

 

Tokom pandemije, Unlimited je dobio na značenju, jučer su bili opcija, a danas su neminovnost za očuvanje zdravlja. Kroz njihove aktivnosti, napunit ćete baterije zdravljem i u jesen uploviti rumeni i snažni. Ljeto nas uskoro pozdravlja i jesen dolazi, a online škola je vrlo izvjesna pa napunimo baterije dok još ima vremena. Posljednje sedmice Unlimiteda za ovo ljeto su pred nama.

3. – 7. august

10. – 14. august

17. – 21. august

24. – 28. august

 

 

Pegasos 2020 (14)

 

Kako se prijaviti?

Koordinatorici kampa Tanji Đozo putem telefona ili e-maila najkasnije 7 dana prije početka smjene. Prema dosadašnjim iskustvima naš je prijedlog da rezervaciju izvršite što prije, kako biste osigurali svoje mjesto u željenoj smjeni. Više informacija možete dobiti putem njihove oficijelne stranice Jahanje ili možete kontaktirati Tanju Đozo putem telefona +387 63 03 55 65 ili putem e-maila tanja.pegasos@gmail.com

 

Pegasos 2020 (12)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
12 najboljih pjesama za vođenje ljubavi