UNLIMITED KAMP by PEGASOS: Čist vazduh, zdrava hrana i aktivnosti koje hrane i tijelo i dušu

Sunce, priroda, životinje prirodni su pojačivači imuniteta koji nam je ovih mjeseci prijeko potreban. Kao zajednički zaključak oko koga smo svi složni jeste – za naše zdravlje su nam potrebni čist vazduh, zdrava hrana i aktivnosti koje hrane i tijelo i dušu. Izazivamo vas da zamislite program koji obuhvata sve troje bolje nego Unlimited kamp!

 

Pegasos 2020 (11)

 

Dani okupani suncem i vazduhom planina koje posjećujemo, domaća hrana pravljena rukom Tata Safe i birana tako da kombinuje zdravlje i ukus, jahanje konja, planinarenje bh. olimpijskim ljepoticama, joga na otvorenom, sportsko penjanje na pravoj stjeni, kampiranje pod zvjezdanim nebom i logorska vatra samo su neke od aktivnosti posebno osmišljenih kako bi djeci pružili fantastičan provod, a njihovim roditeljima bezbrižnost, znajući da su njihova djeca u sigurnim i dobrim rukama. Roditelji mogu birati između kampa sa noćenjem ili dnevnog kampa (sa ili bez prijevoza) i tri različita programa.

 

Sportski kamp je namijenjen onima koji žele svaki dan iskusiti nešto drugačije i okušati se u novom sportu.

Sportsko-jahački kamp je škola jahanja namjenjena onima koji žele uživati u jahanju svaki dan, ali ne propustiti niti jednu od ostalih super zabavnih aktivnosti sportskog kampa.

Jahački kamp je intenzivna škola jahanja, namjenjena onima koji se žele posvetiti samo jahanju i konjima.

 

Pegasos 2020 (3)

 

Pegaosos tim je poduzeo sve moguće mjere smanjenja rizika od zaraze tokom njihovih aktivnosti:

– gotovo sve aktivnosti i radionice se održavaju na otvorenom

– gotovo svi obroci se održavaju na otvorenom

– prilagođene aktivnosti kampa kako bismo bolje mogli održavati distancu

– manji broj djece po smjeni

– manje grupe na različitim aktivnostima

– smanjen broj instruktora i volontera po smjeni

– redovna dnevna dezinfekcija površina i opreme

– napominjanje djece na redovnu higijenu i pranje ruku

 

Pegasos 2020 (13)

 

Tokom pandemije, Unlimited je dobio na značenju, jučer su bili opcija, a danas su neminovnost za očuvanje zdravlja. Kroz njihove aktivnosti, napunit ćete baterije zdravljem i u jesen uploviti rumeni i snažni. Ljeto nas uskoro pozdravlja i jesen dolazi, a online škola je vrlo izvjesna pa napunimo baterije dok još ima vremena. Posljednje sedmice Unlimiteda za ovo ljeto su pred nama.

3. – 7. august

10. – 14. august

17. – 21. august

24. – 28. august

 

 

Pegasos 2020 (14)

 

Kako se prijaviti?

Koordinatorici kampa Tanji Đozo putem telefona ili e-maila najkasnije 7 dana prije početka smjene. Prema dosadašnjim iskustvima naš je prijedlog da rezervaciju izvršite što prije, kako biste osigurali svoje mjesto u željenoj smjeni. Više informacija možete dobiti putem njihove oficijelne stranice Jahanje ili možete kontaktirati Tanju Đozo putem telefona +387 63 03 55 65 ili putem e-maila tanja.pegasos@gmail.com

 

Pegasos 2020 (12)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Totalno zimsko sniženje u NIKE shopovima u Sarajevu i Banjoj Luci