Predstavljamo: Naked Maja brend

Naked Maja je brend koji je osnovan sa ciljem da svima pruži osjećaj udobnosti i kvaliteta. Maja Alibegović, osnivačica brenda, početak je obilježila pamučnim haljinama i waistbag torbicama, te ruksacima, idealnim da upotpune svakodnevne kombinacije.

 

naked maja (1)

 

– Volim da kreiram stvari koje i sama volim da nosim, volim udobnost, minimalizam, a opet dašak avagardnog, volim i oversize stvari, miješanje raznih tekstura i materijala, pa to kombinujem u svakodnevnom životu. Trenutno radim na haljinama, koje su zapravo duks haljine kao i kratke dukserice, u finalnoj sam fazi, uskoro radim fotke koje će predstaviti novu kolekciju, a bit svega mi je što su stvari nosive svaki dan i što će se moći nositi na više načina, kaže Maja.

 

naked maja (13)

 

U stvari koje kreira uloženo je mnogo ljubavi, a kako ističe, najviše joj je trebalo hrabrosti započeti sve s obzirom na to da je krenula bez ikakvog predznanja o bilo čemu. Sama je naučila rad na mašini i sama otkrivala materijale. U budućnosti planira i odjeću za muškarce, kao i za mališane, a sanja da otvori svoj studio.

naked maja (2) naked maja (7) naked maja (8) naked maja (3) naked maja (5) naked maja (11)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Emina Ganić zablistala na crvenom tepihu u lepršavoj haljini Kaftan Studija