Predstavljamo: Naked Maja brend

Naked Maja je brend koji je osnovan sa ciljem da svima pruži osjećaj udobnosti i kvaliteta. Maja Alibegović, osnivačica brenda, početak je obilježila pamučnim haljinama i waistbag torbicama, te ruksacima, idealnim da upotpune svakodnevne kombinacije.

 

naked maja (1)

 

– Volim da kreiram stvari koje i sama volim da nosim, volim udobnost, minimalizam, a opet dašak avagardnog, volim i oversize stvari, miješanje raznih tekstura i materijala, pa to kombinujem u svakodnevnom životu. Trenutno radim na haljinama, koje su zapravo duks haljine kao i kratke dukserice, u finalnoj sam fazi, uskoro radim fotke koje će predstaviti novu kolekciju, a bit svega mi je što su stvari nosive svaki dan i što će se moći nositi na više načina, kaže Maja.

 

naked maja (13)

 

U stvari koje kreira uloženo je mnogo ljubavi, a kako ističe, najviše joj je trebalo hrabrosti započeti sve s obzirom na to da je krenula bez ikakvog predznanja o bilo čemu. Sama je naučila rad na mašini i sama otkrivala materijale. U budućnosti planira i odjeću za muškarce, kao i za mališane, a sanja da otvori svoj studio.

naked maja (2) naked maja (7) naked maja (8) naked maja (3) naked maja (5) naked maja (11)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Najbolje #FBLstyle kombinacije ove sedmice