Novi Miss Dior Blooming Bouquet donosi cvjetnu ljubavnu priču

Release Date
16/01/2023
tekst
FBL

Nebo je plavo, cvijeće je prekrasno. Njihove boje eksplodiraju u puderastoj svjetlosti otkrivajući blistav miris sa svježim i iskričavim tragom. Natalie Portman, lijepa i samouvjerena kao i uvijek, inkarnira filozofiju Miss Dior mirisa: Ljubav je buket. Novi Miss Dior Blooming Bouquet je buket cvijeća koji miriše na ljubav.

 

 

Ponovo otkrijte trag Miss Dior Blooming Bouquet parfema kroz mirisnu izjavu ljubavi koju priča Natalie Portman, priču u kojoj se svježina nota ruže i božura miješa s milovanjem bijelog mošusa. Svježi cvjetni miris će vas obasjati sjajem i radošću, baš kao ljubav na prvi pogled.

Na čepu Miss Dior Blooming Bouqueta vijori se kultna Miss Dior mašna kreirana od raznobojnog lurexa, inspirirana obiljem cvjetova.

Miris vas vodi u zadivljujuće mirisne šetnje okeanima raznobojnih latica i mirisnih cvjetnih buketa. One hvataju dragocjeni dar prirode: obećanje sreće koja se beskrajno obnavlja.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.