DIOR Sauvage je najprodavaniji miris na svijetu

Datum objave
25/01/2022

Od kada se pojavio 2015. godine, muški miris DIOR Sauvage postigao je izuzetan uspjeh. Njegov vrtlog svježine osvojio je cijeli svijet i čini se da ga ništa ne može zaustaviti, što pokazuje činjenica da je prošle godine postao najprodavaniji parfem na svijetu, i to ne samo među muškim parfemimima, nego i muškim i ženskim zajedno. U 2021. svake tri sekunde se prodavala jedna boca Sauvage mirisa.

Sauvage je vrlo brzo zaveo javnost širom svijeta, do 2017. godine bio je lider na tržištu u Engleskoj i Italiji za muške i ženske mirise zajedno. Prošle godine je također postigao podvig osvajanja zavidne pozicije najprodavanijeg parfema u Sjedinjenim Američkim Državama, dok je također napredovao do prvog mjesta u prodaji za muško tržište u Francuskoj.

Avantura je započela 2015. godine, izvanrednom kompozicijom Françoisa Demachyja, tadašnjeg Diorovog kreatora parfema, koji je odlučio da kombinuje živahne i izdašne reggio bergamot i amber woods note.

Parfemski fenomen, Sauvage je izrastao u pravi univerzum koji sadrži toaletnu vodu, parfemsku vodu i parfem, kao i, odnedavno, eliksir, koji pomiče granice neviđenim koncentracijama mirisa. Sauvage je 2021. godine također otvorio put novoj generaciji Dior mirisa koji slijede održivi put ispunjavajući ga 100%.

Avantura se nastavlja…

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Tretmani njege kože su najveći trend ljepote 2019.