DIOR Sauvage je najprodavaniji miris na svijetu

Release Date
25/01/2022

Od kada se pojavio 2015. godine, muški miris DIOR Sauvage postigao je izuzetan uspjeh. Njegov vrtlog svježine osvojio je cijeli svijet i čini se da ga ništa ne može zaustaviti, što pokazuje činjenica da je prošle godine postao najprodavaniji parfem na svijetu, i to ne samo među muškim parfemimima, nego i muškim i ženskim zajedno. U 2021. svake tri sekunde se prodavala jedna boca Sauvage mirisa.

Sauvage je vrlo brzo zaveo javnost širom svijeta, do 2017. godine bio je lider na tržištu u Engleskoj i Italiji za muške i ženske mirise zajedno. Prošle godine je također postigao podvig osvajanja zavidne pozicije najprodavanijeg parfema u Sjedinjenim Američkim Državama, dok je također napredovao do prvog mjesta u prodaji za muško tržište u Francuskoj.

Avantura je započela 2015. godine, izvanrednom kompozicijom Françoisa Demachyja, tadašnjeg Diorovog kreatora parfema, koji je odlučio da kombinuje živahne i izdašne reggio bergamot i amber woods note.

Parfemski fenomen, Sauvage je izrastao u pravi univerzum koji sadrži toaletnu vodu, parfemsku vodu i parfem, kao i, odnedavno, eliksir, koji pomiče granice neviđenim koncentracijama mirisa. Sauvage je 2021. godine također otvorio put novoj generaciji Dior mirisa koji slijede održivi put ispunjavajući ga 100%.

Avantura se nastavlja…

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.