TOM PECHEUX je novi globalni beauty direktor za YSL

Zvjezdana karijera Toma Pecheuxa traje već tri desetljeća; kreator je nevjerojatnih makeup lookova za najglamuroznije svjetske modne piste. Prelistajte najprestižnije svjetske modne časopise i bit ćete očarani njegovim radom.

 

Istinski je vizionar i gotovo nepresušan izvor talenta i ideja pa stoga ne čudi što je jedan je od najtraženijih kreatora na području kozmetike. Zahvaljujući neopisivom šarmu, karizmi i kreativnosti, ovaj je francuski visažist postao pravi svjetski fenomen.

 

Oduševljen sam Tomovim dolaskom na funkciju novog direktora za kozmetiku na globalnoj razini. Ponosni smo na suradnju s tako talentiranom i kreativnom osobom, rekao je Stephan Bezy, međunarodni generalni menadžer za YSL Beauté.

 

YSL Beauté od srca želi Tomu Pecheuxu dobrodošlicu u porodicu u ulozi novog direktora za kozmetiku na globalnoj razini. YSL tim s oduševljenjem predstavlja Toma Pecheuxa kao čovjeka koji stoji iza svih budućih kozmetičkih kreacija YSL Beautéa te nestrpljivo iščekujemo rezultate njegovih inovativnih vizija:

 

U studiju… Sarađujući s ambasadoricama Staz Lindes, Anjom Rubik, Cristom Cober i Edie Campbell, Tom će kreirati nove lookove za promotivne kampanje YSL Beautéa.

U laboratoriji… Tom će s glavnim stručnjacima YSL Beautéa zaduženim za kreiranje dekorativne kozmetike sarađivati na razvoju inovativnih i uzbudljivih makeup proizvoda.

Ostale aktivnosti… Tom će u svojstvu novog ambasadora YSL Beautéa s kupcima podijeliti svoje bogato stručno iskustvo i kreativnu viziju. Njegove će se jedinstvene kombinacije boja i savjeti o ljepoti vezani uz najnovije inovacije iz laboratorija YSL Beautéa objavljivati na društvenim mrežama i u međunarodnom tisku.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Zanimljiv program na predstojećem 7. PAF-u