TOM PECHEUX je novi globalni beauty direktor za YSL

Zvjezdana karijera Toma Pecheuxa traje već tri desetljeća; kreator je nevjerojatnih makeup lookova za najglamuroznije svjetske modne piste. Prelistajte najprestižnije svjetske modne časopise i bit ćete očarani njegovim radom.

 

Istinski je vizionar i gotovo nepresušan izvor talenta i ideja pa stoga ne čudi što je jedan je od najtraženijih kreatora na području kozmetike. Zahvaljujući neopisivom šarmu, karizmi i kreativnosti, ovaj je francuski visažist postao pravi svjetski fenomen.

 

Oduševljen sam Tomovim dolaskom na funkciju novog direktora za kozmetiku na globalnoj razini. Ponosni smo na suradnju s tako talentiranom i kreativnom osobom, rekao je Stephan Bezy, međunarodni generalni menadžer za YSL Beauté.

 

YSL Beauté od srca želi Tomu Pecheuxu dobrodošlicu u porodicu u ulozi novog direktora za kozmetiku na globalnoj razini. YSL tim s oduševljenjem predstavlja Toma Pecheuxa kao čovjeka koji stoji iza svih budućih kozmetičkih kreacija YSL Beautéa te nestrpljivo iščekujemo rezultate njegovih inovativnih vizija:

 

U studiju… Sarađujući s ambasadoricama Staz Lindes, Anjom Rubik, Cristom Cober i Edie Campbell, Tom će kreirati nove lookove za promotivne kampanje YSL Beautéa.

U laboratoriji… Tom će s glavnim stručnjacima YSL Beautéa zaduženim za kreiranje dekorativne kozmetike sarađivati na razvoju inovativnih i uzbudljivih makeup proizvoda.

Ostale aktivnosti… Tom će u svojstvu novog ambasadora YSL Beautéa s kupcima podijeliti svoje bogato stručno iskustvo i kreativnu viziju. Njegove će se jedinstvene kombinacije boja i savjeti o ljepoti vezani uz najnovije inovacije iz laboratorija YSL Beautéa objavljivati na društvenim mrežama i u međunarodnom tisku.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.