Preporučujemo cafe bar KOD BROJA 1

Lociran u samom srcu starog dijela Sarajeva cafe-burger bar Kod Broja 1 je mjesto okupljanja ljubitelja lijepog ambijenta, fantastičnih hamburgera, dobre kafe, kao i ostalih mirisa, okusa, slastica te ukusnih snackova.

kod broja jedan (2)

 

Sam prostor cafe-burger bara je osmišljen kao homagea popularnom stripu Alan Ford uz koje su rasle i stasavale generacije mladih na prostorima bivše Jugoslavije, tako da će ljubitelji i ljubiteljice stripa također moći uživati što u ugodnoj atmosferi, što u stripovima koji će biti na raspolaganju za čitanje svim posjetiocima.

 

kod broja 1

 

Lijep ambijent, izvrsna lokacija, dobra usluga, fantastična ponuda slasnih hamburgera, pomfrita iz snova, te dobra kafa kao i osvježavajuća pića, ukusni snackovi, ugodna muzika i lijepo društvo su razlozi zbog kojih ovo mjesto treba biti na listi lokala koje neizostavno treba posjetiti i njemu se vraćati.

 

kod broja jedan (5) kod broja jedan (1) kod broja jedan (4) kod broja jedan (4)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Sevdah Takht Damira Imamovića na turneji u Meksiku