Preporučujemo cafe bar KOD BROJA 1

Lociran u samom srcu starog dijela Sarajeva cafe-burger bar Kod Broja 1 je mjesto okupljanja ljubitelja lijepog ambijenta, fantastičnih hamburgera, dobre kafe, kao i ostalih mirisa, okusa, slastica te ukusnih snackova.

kod broja jedan (2)

 

Sam prostor cafe-burger bara je osmišljen kao homagea popularnom stripu Alan Ford uz koje su rasle i stasavale generacije mladih na prostorima bivše Jugoslavije, tako da će ljubitelji i ljubiteljice stripa također moći uživati što u ugodnoj atmosferi, što u stripovima koji će biti na raspolaganju za čitanje svim posjetiocima.

 

kod broja 1

 

Lijep ambijent, izvrsna lokacija, dobra usluga, fantastična ponuda slasnih hamburgera, pomfrita iz snova, te dobra kafa kao i osvježavajuća pića, ukusni snackovi, ugodna muzika i lijepo društvo su razlozi zbog kojih ovo mjesto treba biti na listi lokala koje neizostavno treba posjetiti i njemu se vraćati.

 

kod broja jedan (5) kod broja jedan (1) kod broja jedan (4) kod broja jedan (4)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Veliki Get EXITed događaj u Strumici pred više od 20.000 posjetitelja nadmašio sva očekivanja!