Avon predstavlja novi hidratantni serum s kompleksom hijaluronske kiseline

Release Date
17/01/2023

Hijaluronska kiselina već duži niz godina poznata je kao jedan od ključnih sastojaka u kozmetičkim proizvodima. Sve više žena širom svijeta uvode proizvode sa hijaluronom u svoju rutinu njege kože i za to postoji dobar razlog.

Kompanija Avon pripremila je inovaciju za sve koji žele uvesti ovaj sastojak u svoju rutinu i pružiti svojoj koži adekvatnu njegu, pogotovo tokom zimskog perioda – Anew hidratantni serum s 3,5 % kompleksom hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina je sastavni dio kože, veže vodu i zadržava je u dubokim slojevima, pružajući koži jedri izgled i gipkost. Međutim vremenom i starenjem koncentracija hijalurona opada.

Zato ove zime njegujte svoju kožu novim Anew serumom, pravim saveznikom u borbi protiv starenja koji trostruko djeluje: hidratizira i zadržava vlažnost, umanjuje vidljivost finih linija, podiže nivo hijalurona u koži čineći je glatkom i blistavom.

Novi Anew hidratantni tretman s 3,5 % kompleksom hijaluronske kiseline dostupan je po cijeni od 29,90 KM u aktuelnoj Avon brošuri.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.