ŽENSKI MIKROSVIJET, stranica edukativnog karaktera, koja nudi odgovore na sva pitanja o ženskim problemima

Nedavno je na Facebook platformi zaživio page Ženski mikrosvijet, stranica edukativnog karaktera nastala u cilju unaprijeđenja zdravlja i podizanja svijesti o važnosti redovnog ginekološkog pregleda, kao i rješavanja svih nedoumica dragim trudnicama. Iza stranice stoji dr. Hana Štimjanin-Jović, specialistica ginekologije i akušerstva.

 

zenski mikrosvijet

 

– Sada već prepoznam kada će mi prijateljice i poznanice postaviti ta “strašna” pitanja o poremećenom menstrualnom ciklusu, upalama, nalazu papa testa i tako dalje. Duboki udah i stidljivi početak konverzacije pitanjem, prije kojeg je obično slijedila psihička priprema: “Hej, a znaš šta?! Moram te nešto pitati!” Šutnjom o svim problemima s kojima se susrećemo kada je riječ o zdravlju dovodi do toga da mislimo kako se svi ti problemi dešavaju samo nama. Upravo je to bila inspiracija da napravim ovu stranicu, rekla nam je dr. Hana Štimnjanin-Jović.

 

zenski miktosvijet 1

 

Preporučujemo da posjetite stranicu Ženski mikrosvijet i nadamo se da će čitanje njenog sadržaja postati ritual uz jutarnju kafu i da će zdravlje postati još jedan trend koji pratimo, jer, kako kaže Hana, voljeti sebe je najveća revolucija!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
food blog TAKE ME TO FOOD kuha za FBL