ŽENSKI MIKROSVIJET, stranica edukativnog karaktera, koja nudi odgovore na sva pitanja o ženskim problemima

Nedavno je na Facebook platformi zaživio page Ženski mikrosvijet, stranica edukativnog karaktera nastala u cilju unaprijeđenja zdravlja i podizanja svijesti o važnosti redovnog ginekološkog pregleda, kao i rješavanja svih nedoumica dragim trudnicama. Iza stranice stoji dr. Hana Štimjanin-Jović, specialistica ginekologije i akušerstva.

 

zenski mikrosvijet

 

– Sada već prepoznam kada će mi prijateljice i poznanice postaviti ta “strašna” pitanja o poremećenom menstrualnom ciklusu, upalama, nalazu papa testa i tako dalje. Duboki udah i stidljivi početak konverzacije pitanjem, prije kojeg je obično slijedila psihička priprema: “Hej, a znaš šta?! Moram te nešto pitati!” Šutnjom o svim problemima s kojima se susrećemo kada je riječ o zdravlju dovodi do toga da mislimo kako se svi ti problemi dešavaju samo nama. Upravo je to bila inspiracija da napravim ovu stranicu, rekla nam je dr. Hana Štimnjanin-Jović.

 

zenski miktosvijet 1

 

Preporučujemo da posjetite stranicu Ženski mikrosvijet i nadamo se da će čitanje njenog sadržaja postati ritual uz jutarnju kafu i da će zdravlje postati još jedan trend koji pratimo, jer, kako kaže Hana, voljeti sebe je najveća revolucija!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Sadimo i rastimo: Mala prodavnica organske hrane i prirodnih kozmetičkih proizvoda