Predstavljena nova Alma Ras kolekcija za proljeće/ljeto 2021.

Release Date
21/05/2021
fotografije i video
Edvin Kalić

Kompanija Alma Ras je predstavila novu kolekciju za proljeće/ljeto 2021. Novo modno putovanje započeli su novom kolekcijom kupaćih kostima koji su kreirani u želji da svakoj ženi omoguće doživljaj luksuza i elegancije u stilu koji će ovog ljeta promovirati na plaži.

Kolekcija kupaćih kostima pored sofisticiranih modela, nudi i mnoštvo drugih kombinacija, koje se lako prilagođavaju različitim stilovima odijevanja, od minimalističkog sportskog dizajna, do jedinstvenog asimetričnog kroja, bandeau, trokutića, bezvremenskog klasika s korpicom i neizostavnih jednodijelnih sa zanimljivim detaljima.

Ono što je novitet, pored kolekcije kupaćih kostima, jesu modne kolekcije haljina i jedinstvenih odjevnih komada od lana. Lan kao prva asocijacija na more, ljeto, čisto i prozračno, lagano i oslobađajuće, upravo je ono što nam donosi nova kolekcija. Ovom kolekcijom Alma Ras otvara jedno potpuno novo iskustvo kupovine, udobnosti, kvalitete, multifunkcionalnosti i nosivosti modela u svakoj prilici, i uvijek uz dodir koji volimo.

Od danas, ekskluzivno za sve Alma Ras kupce nova kolekcija je dostupna na shop.alma-ras.com, ali i u svim trgovinama u BiH i regionu gdje možete posjetiti njihove prodavnice.

Probudite ljeto u sebi i uživajte u dodiru koji volite!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.