Predstavljena nova Alma Ras kolekcija za proljeće/ljeto 2021.

Datum objave
21/05/2021
fotografije i video
Edvin Kalić

Kompanija Alma Ras je predstavila novu kolekciju za proljeće/ljeto 2021. Novo modno putovanje započeli su novom kolekcijom kupaćih kostima koji su kreirani u želji da svakoj ženi omoguće doživljaj luksuza i elegancije u stilu koji će ovog ljeta promovirati na plaži.

Kolekcija kupaćih kostima pored sofisticiranih modela, nudi i mnoštvo drugih kombinacija, koje se lako prilagođavaju različitim stilovima odijevanja, od minimalističkog sportskog dizajna, do jedinstvenog asimetričnog kroja, bandeau, trokutića, bezvremenskog klasika s korpicom i neizostavnih jednodijelnih sa zanimljivim detaljima.

Ono što je novitet, pored kolekcije kupaćih kostima, jesu modne kolekcije haljina i jedinstvenih odjevnih komada od lana. Lan kao prva asocijacija na more, ljeto, čisto i prozračno, lagano i oslobađajuće, upravo je ono što nam donosi nova kolekcija. Ovom kolekcijom Alma Ras otvara jedno potpuno novo iskustvo kupovine, udobnosti, kvalitete, multifunkcionalnosti i nosivosti modela u svakoj prilici, i uvijek uz dodir koji volimo.

Od danas, ekskluzivno za sve Alma Ras kupce nova kolekcija je dostupna na shop.alma-ras.com, ali i u svim trgovinama u BiH i regionu gdje možete posjetiti njihove prodavnice.

Probudite ljeto u sebi i uživajte u dodiru koji volite!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kako izabrati pravi outfit za posao