Scott Eastwood, Helen Mirren i Charlize Theron u novom nastavku serijala FAST & FURIOUS

Zvanično danas je predstavljen teaser trailer za novi nastavak filma Fast nad Furious 8, najnovije poglavlje jedne od najpopularnijih i najdugovječnijih filmskih serijala svih vremena.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-4p6L765Al0[/youtube]

 

Sada kada su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brian i Mia u mirovini – a ostatak ekipe oslobođen – svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena (Charlize Theron) uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi će se suočiti s kušnjama kao nikada do sad.

 

U nastavku Vinu Dieselu se pridružuju zvijezde iz prethodnih dijelova uključujući Dwayne Johnsona, Jason Stathama, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibsona, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataki, Kurt Russella. Pored Theronove, u serijalu se po prvi put pojavljuju Scott Eastwood, oskarovka Helen Mirren i Charlize Theron.

 

Podsjećamo protekli film na box officeu zaradio je više od milijardu dolara.

 

f8

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Sneak peek video sa Fashion.Beauty.Love snimanja