Scott Eastwood, Helen Mirren i Charlize Theron u novom nastavku serijala FAST & FURIOUS

Zvanično danas je predstavljen teaser trailer za novi nastavak filma Fast nad Furious 8, najnovije poglavlje jedne od najpopularnijih i najdugovječnijih filmskih serijala svih vremena.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-4p6L765Al0[/youtube]

 

Sada kada su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brian i Mia u mirovini – a ostatak ekipe oslobođen – svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena (Charlize Theron) uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi će se suočiti s kušnjama kao nikada do sad.

 

U nastavku Vinu Dieselu se pridružuju zvijezde iz prethodnih dijelova uključujući Dwayne Johnsona, Jason Stathama, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibsona, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataki, Kurt Russella. Pored Theronove, u serijalu se po prvi put pojavljuju Scott Eastwood, oskarovka Helen Mirren i Charlize Theron.

 

Podsjećamo protekli film na box officeu zaradio je više od milijardu dolara.

 

f8

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Oliver Frljić, Goran Bogdan i Kornel Mundruczo na festivalu POSTFEST.ba