RICHI HAWTIN još jednom radio muziku za PRADU

Nakon što je 2020. u septembru Richie Hawtin aka Plastikman kreirao soundtrack za reviju brenda Prada na Sedmici mode u Milanu na kojoj su predstavili žensku kolekciju za proljeće/ljeto 2021, ponovo su udružili snage i na predstavljanju muške kolekcije za jesen/zimu 2021. Za žensku reviju Plastikman je pripremio dvanaestominutni miks pod nazivom Sin Thetik, a za mušku predstavlja Narcosis & Spektre. 

Teme za novi Prada show dovele su me duboko u moju Plastikmanovu psihu, istražujući osjećaje zatvorenosti i izoliranosti, potragu za pronalaženjem sebe i oblikovanjem unutarnje snage i elastičnosti, napisao je na Facebook nalogu Richie.

 

Raf Simons i Miuccia Prada na pisti različitih boja i tekstura predstavili kolekciju koja je preospitala odnose odjeće i veša, šta je za kuću, a šta za izlazak. Pletene duge termo gaće šarenih uzoraka u kombinaciji s pletenim puloverima i polo majicama, uske hlače s jaknama od recikliranog najlona raskošnih podstava, kožne rukavice s mini torbicom u jarkim bojama zapaženi su trendovi koje Prada i Simons predviđaju za sljedeću jesensku sezonu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
TOM FORD ROSE PRICK: Čudesno divlji buket ruža