RICHI HAWTIN još jednom radio muziku za PRADU

Nakon što je 2020. u septembru Richie Hawtin aka Plastikman kreirao soundtrack za reviju brenda Prada na Sedmici mode u Milanu na kojoj su predstavili žensku kolekciju za proljeće/ljeto 2021, ponovo su udružili snage i na predstavljanju muške kolekcije za jesen/zimu 2021. Za žensku reviju Plastikman je pripremio dvanaestominutni miks pod nazivom Sin Thetik, a za mušku predstavlja Narcosis & Spektre. 

Teme za novi Prada show dovele su me duboko u moju Plastikmanovu psihu, istražujući osjećaje zatvorenosti i izoliranosti, potragu za pronalaženjem sebe i oblikovanjem unutarnje snage i elastičnosti, napisao je na Facebook nalogu Richie.

 

Raf Simons i Miuccia Prada na pisti različitih boja i tekstura predstavili kolekciju koja je preospitala odnose odjeće i veša, šta je za kuću, a šta za izlazak. Pletene duge termo gaće šarenih uzoraka u kombinaciji s pletenim puloverima i polo majicama, uske hlače s jaknama od recikliranog najlona raskošnih podstava, kožne rukavice s mini torbicom u jarkim bojama zapaženi su trendovi koje Prada i Simons predviđaju za sljedeću jesensku sezonu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu ČOVJEK ZVANI ČINJENICA