Severina na naslovnici knjige Maxa Bunkera, tvorca stripa ALAN FORD

Datum objave
21/04/2021
fotografija
Jelena Balić

Hrvatska pjevačica Severina osvanula je na naslovnici knjige U ime mafije Luciana Secchija, poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker, tvorca stripa Alan Ford. Fotografiju je zabilježila Jelena Balić.

 

Detektiv Finzi odlazi u Sjedinjene Države, jer je njegova tajnica osvojila putovanje za dvoje u nagradnoj igri. Po dolasku u New York svjedoči ubojstvu te se vrlo brzo nađe upleten u aferu FBI-a i njujorške mafije. Mafijaški boss ga pošalje u potragu za svojim nećakom Charliejem, koji igra ključnu ulogu u prijenosu vlasti sa stare generacije bossova na novu. Potraga ga nanese u Los Angeles, gdje upoznaje zanosnu blues pjevačicu Sharon…

Snimali su nekoliko dana sa ekipom s kojom Severina snima i novi album. Detektiv sa šeširom je njen tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sjedi je kompozitor i producent Filip Miletić, napisala je Severina u opisu fotografije na Instagramu.

Izdavač knjige je kuća Sandorf.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Simpatične greške sa snimanja šeste sezone GAME OF THRONES