Severina na naslovnici knjige Maxa Bunkera, tvorca stripa ALAN FORD

Datum objave
21/04/2021
fotografija
Jelena Balić

Hrvatska pjevačica Severina osvanula je na naslovnici knjige U ime mafije Luciana Secchija, poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker, tvorca stripa Alan Ford. Fotografiju je zabilježila Jelena Balić.

 

Detektiv Finzi odlazi u Sjedinjene Države, jer je njegova tajnica osvojila putovanje za dvoje u nagradnoj igri. Po dolasku u New York svjedoči ubojstvu te se vrlo brzo nađe upleten u aferu FBI-a i njujorške mafije. Mafijaški boss ga pošalje u potragu za svojim nećakom Charliejem, koji igra ključnu ulogu u prijenosu vlasti sa stare generacije bossova na novu. Potraga ga nanese u Los Angeles, gdje upoznaje zanosnu blues pjevačicu Sharon…

Snimali su nekoliko dana sa ekipom s kojom Severina snima i novi album. Detektiv sa šeširom je njen tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sjedi je kompozitor i producent Filip Miletić, napisala je Severina u opisu fotografije na Instagramu.

Izdavač knjige je kuća Sandorf.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Hibrid i malbeku predstavljaju novi singl LIRIA