Vikend u Sarajevu u znaku prodaje nekretnina u Alanji

Release Date
14/05/2022

Kupovina nekretnine u Alanji, jednom od najljepših Turskih ljetovališta, probudila je veliko interesovanje kod građana cijelog Balkana i dijaspore, kako zbog nevjerovatno niskih cijena tako i nevjerovatno lakih uslova kupovine. Kompanija za nekretnine BY GUZEL jedna je od vodećih i najvećih agencija za prodaju nekretnina u Antalijskoj regiji koja je pronašla domove za nekoliko stotina građana iz Bosne i Hercegovine.

Bosanci i Hercegovci izražavaju nepovjerenje i sumnju prije same kupovine, međutim, uvijek budu oduševljeni nakon dolaska u Alanju i u 90% slučajeva se odluče za kupovinu. Naš razlog dolaska u Sarajevo je upravo taj i ovu subotu i nedjelju (14. i 15.maj) u hotelu Holiday u Sarajevu, u vremenu od 09h do 19h održat ćemo kratki seminar i upoznavanje, gdje će naša kompanija za izgradnju i prodaju nekretnina biti na raspolaganju posjetiocima za sva pitanja. Seminar je na bosanskom i engleskom jeziku pa će samim tim prezentacije, kao i komunikacija i eventualna pitanja posjetilaca biti olakšana. Ovom prilikom vas sve pozivamo da nam se pridužite, kako bismo vam predstavili naše nekretnine u Alanji, uslove kupovine i život u Alanji, ali i u Antaliji i Istanbulu, istako je direktor kompanije By Güzel, Yilmaz Güzel.

By Güzel pruža potpunu uslugu prije i nakon kupovine nekretnine: investicijski savjet, odabir i izlaganje objekata nekretnina, kompletan proces kupoprodaje, a po želji i daljnji zakup nekretnine, preprodaju, renoviranje… Za ozbiljne kupce organiziraju putovanje u Alanju kako bi na licu mjesta odabrali svoj budući dom i ukoliko kupe nekretninu cijena putovanja se odbija od cijene nekretnine.

Alanja se nalazi u regiji Antalije na jugu Turske i jedna je od najpopularnijih i najomiljenijih destinacija za odmor na Turskoj rivijeri. Duge pješčane plaže, prekrasan krajolik, historijske znamenitosti i moderan gradski život, čine je jednom od najboljih mjesta na obali Mediterana. Topla klima čini Alanju  savršenom destinacijom i mjestom u kojem možete uživati u svim mjesecima u godini. Zbog svoje klime u Alanyi možete pronaći obilje svježeg voća i povrća tokom cijele godine. Kleopatra i  Keykubat su dvije glavne plaže Alanje koje prosto oduzimaju dah. Podijeljene su starim gradom Alanje i poznatim otomanskim zamkom koji se kao kruna nalazi na vrhu poluostrva Alanje.

Ukoliko razmišljate o životu u Alanji i ulaganju novca u sigurnu investiciju, u ova nesigurna vremena, dođite ove subote i nedjelje (14-15 maj) u vremenskom period od 09h do 19h sati u Hotel HOLIDAY u Sarajevu, kako bi na licu mjesta dobili sve informacije i dogovorili eventualni odlazak u Alanju da vidite svoj budući dom.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Predivna cvjetna instalacija na jerusalemskom Vallero trgu