YSL ROUGE PUR COUTURE THE SLIM SHEER MATTE: Sve što ste ikada željeli od mat ruža za usne

YSL BEAUTÉ predstavlja ruž za usne ROUGE PUR COUTURE THE SLIM SHEER MATTE. Istovremeno je lagan i mat te se jednostavno nanosi u slojevima za precizno dobivanje željene pokrivenosti. Ugodan je za cjelodnevno nošenje, a i odiše visokom modom.

 

Rouge Pur Couture The Slim Matte Sheer (2)

 

Najprije je predstavljen The Slim, mat boja za usne koja u potpunosti prekriva, usnama dajući efekt kože. Sada se pripremite za novog člana linije Rouge Pur Couture: The Slim Sheer Matte. Za razliku od mnogih mat boja za usne, zahvaljujući svojoj srednjoj pokrivenosti na koju se jednostavno nanose dodatni slojevi, ovaj je ruž lagan i ugodan za cjelodnevnu upotrebu. Obavijte usne ovim laganim mat ružem i istaknite njihovu ljepotu prozračnim slojem sjajne boje.

 

The Slim Sheer Matte najbolji je izbor za suptilan izgled te vam pruža gladak završni efekt i osjećaj mekoće u 12 zadivljujućih nijansi koje zajedno tvore savršenu liniju boja za usne, a osmislio ih je globalni direktor ljepote Tom Pecheux.

 

 

Rouge Pur Couture The Slim Matte Sheer (5)

 

Graciozan kao visoka potpetica, ruž The Slim Sheer Matte dolazi u novom srebrnom pakiranju po kojem se razlikuje od svoje kožnate verzije, The Slim, koja dolazi u zlatnoj boji. Pakiranje je poput ogledalca, što je posebice praktično prilikom nanošenja, a također izgleda elegantno dok ga vadite iz džepa ili torbice.

 

Rouge Pur Couture The Slim Matte Sheer (6)

 

Uđite u svijet mat boje za usne YSL Beauté u kojem žene svoje usne krase našim ružem i pripremaju se za sve što ih čeka. Na fotografijama koje potpisuje David Sims sofisticirane, subverzivne i odvažne Zoë Kravitz i Edie Campbell isprva su od glave do pete odjevene u kožu, da bi zatim na sebi imale gotovo samo svoj ruž.

 

Rouge Pur Couture The Slim Matte Sheer (7) Rouge Pur Couture The Slim Matte Sheer (8)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
TOM FORD mirisi stigli na bh. tržište