YSL ROUGE PUR COUTURE THE SLIM SHEER MATTE: Sve što ste ikada željeli od mat ruža za usne

YSL BEAUTÉ predstavlja ruž za usne ROUGE PUR COUTURE THE SLIM SHEER MATTE. Istovremeno je lagan i mat te se jednostavno nanosi u slojevima za precizno dobivanje željene pokrivenosti. Ugodan je za cjelodnevno nošenje, a i odiše visokom modom.

 

Rouge Pur Couture The Slim Matte Sheer (2)

 

Najprije je predstavljen The Slim, mat boja za usne koja u potpunosti prekriva, usnama dajući efekt kože. Sada se pripremite za novog člana linije Rouge Pur Couture: The Slim Sheer Matte. Za razliku od mnogih mat boja za usne, zahvaljujući svojoj srednjoj pokrivenosti na koju se jednostavno nanose dodatni slojevi, ovaj je ruž lagan i ugodan za cjelodnevnu upotrebu. Obavijte usne ovim laganim mat ružem i istaknite njihovu ljepotu prozračnim slojem sjajne boje.

 

The Slim Sheer Matte najbolji je izbor za suptilan izgled te vam pruža gladak završni efekt i osjećaj mekoće u 12 zadivljujućih nijansi koje zajedno tvore savršenu liniju boja za usne, a osmislio ih je globalni direktor ljepote Tom Pecheux.

 

 

Rouge Pur Couture The Slim Matte Sheer (5)

 

Graciozan kao visoka potpetica, ruž The Slim Sheer Matte dolazi u novom srebrnom pakiranju po kojem se razlikuje od svoje kožnate verzije, The Slim, koja dolazi u zlatnoj boji. Pakiranje je poput ogledalca, što je posebice praktično prilikom nanošenja, a također izgleda elegantno dok ga vadite iz džepa ili torbice.

 

Rouge Pur Couture The Slim Matte Sheer (6)

 

Uđite u svijet mat boje za usne YSL Beauté u kojem žene svoje usne krase našim ružem i pripremaju se za sve što ih čeka. Na fotografijama koje potpisuje David Sims sofisticirane, subverzivne i odvažne Zoë Kravitz i Edie Campbell isprva su od glave do pete odjevene u kožu, da bi zatim na sebi imale gotovo samo svoj ruž.

 

Rouge Pur Couture The Slim Matte Sheer (7) Rouge Pur Couture The Slim Matte Sheer (8)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kompanija Avon slavi 135 godina