GIVENCHY Irrésistible EDT fraiche – svjež i živahan

Datum objave
14/02/2022

Irrésistible Givenchy linija predstavila je svoj prvjenac 2020. godine, cvjetno drvenasti miris u koncentraciji parfemske vode. Godinu dana kasnije, predstavljena je nova verzija Irrésistible Givenchy Eau de Toilette, a na samom kraju 2021. godine, stiže još jedna varijacija, koncipirana kao cvjetna i mošusna: Irrésistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche.

Novi EDT FRAICHE je kao podsticaj energije. To je kao pupoljak svježe ruže. Ovaj parfem je mini eksplozija mirisa. Osvježavajuća ruža pomiješana je s jarkom narandžom, vatreno ružičastim paprom, pikantnim začinima i mošusom i kreira miris koji je zavodljiv, ali ne previše sladak.

Zadivljujući cvjetni parfem za žene kombinuje svježu ružu sa energičnim intenzitetom jarkog ružičastog bibera, blistavog mošusa i sočne narandže. Ubrana pri prvom svetlu dana na planinama Isparta u Turskoj, svjetlucavi intenzitet svježe ruže uhvaćen je procesom obnavljanja ružine vode. Svježina svake latice ruže sija kroz ovaj parfem, trenutno podižući vaše raspoloženje i budeći sva vaša čula. Parfem je spoj spontanosti i vitalnosti i pršti pozitivnom energijom.

Ovaj miris će učiniti da se osjećate dobro i sretno!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Gucci Guilty Absolute Pour Homme: Savršen miris za muškarca slobodnog duha