Luka Čikić x FBL music

Datum objave
01/06/2019
fotografija
Vladan Gavrić

Luka Čikić je jedan od najmlađih artista na regionalnoj sceni. Prve korake u muzici je uradio 2015. godine i do sada je nastupima po čitavom regionu prisvojio srca mnogih slušatelja. Na njegov unikatan zvuk imali su utjecaja imena poput Âmea, Gerda Jansona, Jennifera Cardinia, kao i regionalne kolege After Affair i Kristijan Molnar. Fuzija mračnih melodija i elektronskog zvuka propraćena vokalima koji bude emociju, sa elementima afro perkusija, kao i pozitivni disco vibe čine ovog momka posebnim. Uživa u dugim intimnim all night setovima, jer onda ima priliku publiku odvesti na putovanje kroz razne žanrove elektronske muzike.

Zadnji projekt The Secrets u koji se uključio zajedno sa saradnikom Coeusom važi za jednu od top 5 koncept žurki u Beogradu. U moru fenomenalnih žurki i festivala po kojoj bivša Jugoslavija poznata pojavila se želja za intimnijim provodom. Secrets kao što i sama riječ navodi, ako želite biti dio priče morat ćete čuvati jednu malu tajnu. Lokacije na kojima se održavaju žurke publika dobije dan ili dva pred sam događaj.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Phill & Dansmore x FBLmusic