Nokia telefoni u novom James Bond filmu ‘Za smrt nema vremena’

Odgovarajući na zahtjeve najstrožih kupaca na svijetu – 00 agenata – nordijski dizajnirani pametni Nokia telefoni, uključujući i kultni telefon Nokia 3310, pojavljuju se u 25. James Bond filmu, Za smrt nema vremena, koji u bh. kina stiže premijerno od 7. oktobra, dok je pretpremijera zakazana za 6. oktobar 2021.

Nokia telefoni napravljeni su da traju zahvaljujući prepoznatljivoj kvaliteti izrade, vodećim sigurnosnim ažuriranjima i Android nadogradnjama što ih čini savršenim telefonom, čak i za agenta 00. Čvrsta, elastična i otporna na život, nova Nokia XR20 može izdržati na nevjerojatnim temperaturama od 55 °C ili na zaleđenim skijaškim stazama od –20 °C, a može čak podnijeti strme padove do 1,8 m, kao i do sat vremena pod vodom.

Otporna na budućnost, ali i na život, Nokia XR20 napravljena je da traje i može se pohvaliti najdužim mjesečnim sigurnosnim ažuriranjima s Nokijinih telefona – četiri godine- i do tri godine nadogradnje softvera. S baterijom koja traje do dva dana, također će preći udaljenost s jednim punjenjem. Nokia telefon jedini je gadget koji će vam ikada trebati.

Uz Nokia XR20 posljednji u nizu uređaja koji je napravljen da traje je Nokia X20.

Nokia XR20 postoji u ultra plavoj i granitnoj sivoj boji i dolazi s 4/64 GB i 6/128 GB, a u BiH će biti dostupna u granitnoj sivoj boji s 6/128 GB po cijeni od 599 €.

Za više informacija o Nokia telefonima, molimo posjetite poveznicu ovdje.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kad parovi zamijene odjeću