Nokia telefoni u novom James Bond filmu ‘Za smrt nema vremena’

Odgovarajući na zahtjeve najstrožih kupaca na svijetu – 00 agenata – nordijski dizajnirani pametni Nokia telefoni, uključujući i kultni telefon Nokia 3310, pojavljuju se u 25. James Bond filmu, Za smrt nema vremena, koji u bh. kina stiže premijerno od 7. oktobra, dok je pretpremijera zakazana za 6. oktobar 2021.

Nokia telefoni napravljeni su da traju zahvaljujući prepoznatljivoj kvaliteti izrade, vodećim sigurnosnim ažuriranjima i Android nadogradnjama što ih čini savršenim telefonom, čak i za agenta 00. Čvrsta, elastična i otporna na život, nova Nokia XR20 može izdržati na nevjerojatnim temperaturama od 55 °C ili na zaleđenim skijaškim stazama od –20 °C, a može čak podnijeti strme padove do 1,8 m, kao i do sat vremena pod vodom.

Otporna na budućnost, ali i na život, Nokia XR20 napravljena je da traje i može se pohvaliti najdužim mjesečnim sigurnosnim ažuriranjima s Nokijinih telefona – četiri godine- i do tri godine nadogradnje softvera. S baterijom koja traje do dva dana, također će preći udaljenost s jednim punjenjem. Nokia telefon jedini je gadget koji će vam ikada trebati.

Uz Nokia XR20 posljednji u nizu uređaja koji je napravljen da traje je Nokia X20.

Nokia XR20 postoji u ultra plavoj i granitnoj sivoj boji i dolazi s 4/64 GB i 6/128 GB, a u BiH će biti dostupna u granitnoj sivoj boji s 6/128 GB po cijeni od 599 €.

Za više informacija o Nokia telefonima, molimo posjetite poveznicu ovdje.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Taigo, prvi SUV coupé marke Volkswagen stigao u BiH