Beyonce za svoju kćerkicu izabrala Werkstatt naušnice

Release Date
05/06/2019

U Santa Monici je treći put održana Wearable Art gala. Riječ je o zabavi dobrotvornog karaktera na kojoj se skuplja novac za rad Waco Theater centra, a koji pomaže mladim kreativcima u daljnjem razvoju karijere. Osnivači centra su glumac Richard Lawson, poduzetnica Tina Knowles Lawson, pjevačice Beyonce i Solange Knowles.

Tema ovogodišnje gala večeri je bio animirani film Kralj lavova u kojem je pjevačica Beyonce posudila glas liku Nali. Na zabavu je došla odjevena u Georges Hobeika kombinezon.

 

Međutim, koliko god spektakularno izgledala Beyonce, zasjenila je preslatka kćerkica Blue Ivy, koja je izgledala kao Pocahontas. Ono što nam je posebno zanimljivo bilo jeste da je Beyonce za svoju kćerkicu izabrala naušnice bh.brenda Werkstatt. Dizajnerice nakita, Ajla Šarić i Lejla Nuhić nam nisu mogle otkriti detalje, samo su nam rekle kako je do saradnje došlo preko jednog prijatelja, spontano.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Feminizam kao modni trend