LG prikazao revolucionarne informacione displeje

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je nova rješenja za aerodrome i specifične proizvode za terminale (PTE) u ExCel izložbenom kompleksu u Londonu. Ovom prilikom LG je želio prikazati primenu inovacija na aerodromima kao što je transparentni OLED, Fine-pitch LED, ravan video zid od 0.44mm, kao i ostale proizvode sa ugrađenom OPS snagom.

 

 

Transparentni OLED 

Revolucionarni transparentni OLED Signage izgleda više kao naučna fantastika nego stvarnost. Proizvodi se mogu jasno vidjeti iza 38-procentnog transparentnog displeja, dok se video ili slike u živopisnim bojama OLED-a osvetljavaju ispred objekta. Transparentni OLED Signage dizajn sa otvorenim okvirom može biti popločan, što će zadovoljiti i najzahtevnije potrebe klijenata u skladu sa njihovim različitim poslovnim prostorima. Također, kaljeno staklo na ekranu čini ga stabilnijim prilikom vibracija, kao što je to slučaj u vozu koji se kreće ili dok je izložen vazdušnom saobraćaju.

 

 

Fine-pitch LED

LAPE Fine-pitch LED serija kombinuje elegantan dizajn sa superiornom slikom i jednostavnom instalacijom i servisom. LED Fine-pitch displeji imaju modul napajanja odvojen od ekrana, što rezultuje ultra tankim profilom za jednostavniju instalaciju. Manji, lagani LDM (LED Display Module) omogućava lakšu instalaciju – i montiranje i vešanje – i podržava konkavnu i konveksnu zakrivljenost do 1.000R. Predstavlja odlično rješenje za sve, od sistema za prikaz informacija o letu (FIDS), do potrage i reklamiranja, a poseduje osvetljenje od 1.000 nita.

 

 

LG prikazao revolucionarne informacione displeje_2

 

Brojna partnerstva

Kada je riječ o PTE, LG ima veliki broj partnera, pa je nekoliko LG izloženih proizvoda integrisano sa FIDS rešenjima. Maloprodajna i javna rješenja će koristiti novu LG tehnologiju, koja je također odlično rješenje za čekiranje. Even Bezel video zid od 0,44 mm, 55SVH7E, obezbjeđuje rješenje za nadzor sa besprekornom slikom i uglom gledanja koji je veći i širi. Tanak spoljašnji displej sa IP oznakom, 55KSE4F, namijenjen je za eksterne informacione signale, gdje je najpotrebniji ekran visoke osvjetljenosti od 4.000 nita, koji posjeduje zaštitno staklo. Svi proizvodi imaju webOS platformu koja je poznata po svojoj pouzdanosti i agilnosti.

 

 

Aerodromi širom sveta koriste LG tehnologiju

Mnogi posjetioci već su bili upoznati sa mogućnostima LG tehnologije. Aerodrom u Seulu, Inčon, koristi velike video zidove i Ultra Stretch signage ekrane od 86 inča. Las Vegas i Orlando koriste LG signalizaciju koja im pomaže pri obradi miliona putnika na svojim međunarodnim aerodromima, baš kao i Budimpešta, Oslo i Singapur.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Google izradio pametne kontaktne leće