Bruno Mars kreira kolekciju u saradnji sa brendom Lacoste

Release Date
02/03/2021
fotografija
@brunomars

Američki pjevač Bruno Mars u saradnji sa francuskim brendom Lacoste pripremio je svoju prvu modnu liniju naziva Lacoste x Ricky Regal koja izlazi 5. marta.

Kolekcija je inspirisana žudnjom za životom i poduzetničkim dodirom, prenosi Fashion United. A Lacoste je u saopćenju za javnost iznio da ova saradnja povezuje Marsovu zagonetnu ličnost i prepoznatljiv stil sa kombinacijom sporta i luksuza francuske modne marke.

Modnu kolekciju je Mars dizajnirao koristeći svoj dizajnerski alter ego, imena Ricky Regal, što je inspirisalo i sam naziv kolekcije. Mars je za Vogue izjavio da je sanjao Rickyja Regala, izuzetno modno naprednog čovjeka sa okom za dizajn, što mu je pomoglo u kreiranju komada iz kolekcije.

Modnu liniju Lacoste x Ricky Regal francuski brend opisuje kao svakodnevni sportski luksuz koja sadrži niz odjeće, obuće i dodataka za muškarce i žene.

Prva Marsova modna linija lansirat će se 5. marta putem globalne mreže od 18 ekskluzivnih prodavača, a bit će dostupna od 8. marta u odabranim Lacoste buticima te na njihovoj web stranici.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.