Bruno Mars kreira kolekciju u saradnji sa brendom Lacoste

Datum objave
02/03/2021
fotografija
@brunomars

Američki pjevač Bruno Mars u saradnji sa francuskim brendom Lacoste pripremio je svoju prvu modnu liniju naziva Lacoste x Ricky Regal koja izlazi 5. marta.

Kolekcija je inspirisana žudnjom za životom i poduzetničkim dodirom, prenosi Fashion United. A Lacoste je u saopćenju za javnost iznio da ova saradnja povezuje Marsovu zagonetnu ličnost i prepoznatljiv stil sa kombinacijom sporta i luksuza francuske modne marke.

Modnu kolekciju je Mars dizajnirao koristeći svoj dizajnerski alter ego, imena Ricky Regal, što je inspirisalo i sam naziv kolekcije. Mars je za Vogue izjavio da je sanjao Rickyja Regala, izuzetno modno naprednog čovjeka sa okom za dizajn, što mu je pomoglo u kreiranju komada iz kolekcije.

Modnu liniju Lacoste x Ricky Regal francuski brend opisuje kao svakodnevni sportski luksuz koja sadrži niz odjeće, obuće i dodataka za muškarce i žene.

Prva Marsova modna linija lansirat će se 5. marta putem globalne mreže od 18 ekskluzivnih prodavača, a bit će dostupna od 8. marta u odabranim Lacoste buticima te na njihovoj web stranici.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Arnel Vučić predstavio novu modnu kolekciju METAMORPHOSIS