HUNTER SCHAFER je zaštitno lice nove Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting podloge

Release Date
02/03/2021
fotografije
Shiseido

Japanski brend Shiseido make-up prošle godine je predstavio novu muzu, zaštitno lice i ambasadoricu, glumicu Hunter Schafer, ove godine nastavljaju saradnju u kampanji za novu, luksuznu podlogu – Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting. 

Glumica koju je publika imala priliku upoznati kao Jules u HBO-ovoj seriji Euphoria predstavila se na samom početku svoje karijere kao netko ko ne upada ni u jedan kalup. Nevjerovatni talent i njena kreativnost privlače publiku i čine je  interesantnom. Schafer inspirira podjednako svoje vršnjake i one kojima je ideal bezvremenska ljepota, adolescente i adolescentice, žene i muškarce.

Intresantno je da je u kampanji za novu podlogu pored Hunter i drugih ženskih modela i jedan muški model, čime Shiseido širi unaprijed dogovorenu kategoriju lijepog u beauty industriji.

 

 

Osim što je kampanja posebna, posebna je i podloga za lice. Shiseido proizvodi izvrsne bazne proizvode, a nova podloga Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting zvuči zaista impresivno. Ako tražite novu, luksuznu podlogu, nastavite čitati kako biste saznali sve o njoj.

Opisana je kao lagana podloga, koja koristi tehnologiju prilagodbe svjetla za srednje do potpuno prekrivanje po želji, donosi 24-satnu hidrataciju i ugodnost bez osjećaja težine na licu, savršen duo – skincare i makeup. Pripremite svoju kožu za ekstra hidratiziran i blistav look te ujedačen i besprijekoran finiš!

 

Formula za srednje do potpuno prekrivanje prilagođena vašoj želji i potrebama s Light Adjusting inovativnom tehnologijuom prilagodbe svjetla koja rješava 3 glavne prepreke koje onemogućuju da koža izgleda blistavo i zdravo: fine  linije i bore, neujednačen tonus kože i gubitak hidratacije.

Kombinacija prozirnih sedefastih čestica, blistavih mikrokristala i naprednih optičkih filtera prilagođava se svakom svjetlu, dok ekskluzivna mješavina hidratizirajućih sastojaka veže vlagu u koži za 24-satnu hidrataciju. Obogaćen ekstraktom kore mandarine koji kožu čini blistavom, ovaj lagani puder pruža trenutačne rezultate i trajnu blistavost vašoj koži. Štiti sa SPF30.

Prije nego nanesete bilo koji puder, a nakon rutinske njege kože hidratantnom kremom, nanesite lagani primer na bazi vode. Nanesite svoj omiljeni serum i hidratantnu kremu, a za dodatni efekat blistavosti, dodajte kap ulja za uljepšavanje i dobro ga umasirajte u kožu. Ostavite da se upije prije nego što nanesete primer i puder pomoću profesionalne četkice.

Prije upotrebe dobro protresite bočicu. Okrenite pumpicu u stranu kako biste je otključali. Držite bočicu pod uglom i pritisnite prema dolje da dozirate proizvod. Za neprimijetan prelaz nanesite laganu formulu pomoću prstiju od središta lica prema van. Za temeljitije prekrivanje upotrijebite četkicu HASU FUDE. Za prirodni blistavi efekt upotrijebite četkicu DAIYA FUDE Face Duo. Nanesite puder nakon kreme, ravnomjerno od centra lica prema van.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Nova kremasta MAC kolekcija